Uscatele

de andreigiuk in Dulciuri, 7 Iun 2013 | 8469 vizualizari

 

Daca tot a plouat..am zis sa fac niste uscatele rapide si gustoase...!

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 1 ou
  • un praf de sare
  • 2 lingurite de bicarbonat de sodiu
  • 200 g zahar
  • coaja de la o jumatate de lamaie
  • 350 ml lapte batut sau zara(cum se spune la mine)
  • dulceata de capsuni sau prune
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Uscatele:

Se pun toate ingredientele si se amesteca pana se obtine un aluat consistent. Se presara cu faina deasupra si se lasa la odihnit o jumatate de ora, dupa care se imparte in 2 sau 4 parti egale si se intinde foarte bine. Se taie cu cutitul marimea dorita si se prajesc intr-o cratita cu ulei bine incins.

Pofta buna..!

TIPS-URI

1

se poate presara dupa ce sunt gata cu zahar pudra sau cu dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Uscatele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert scoruse