Varza a la Cluj

de Dana_Retetegg in Porc, 2 Dec 2011 | 5571 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

02.12.2011, 17:36

nu am facut niciodata dar sigur mi-ar placea ca am auzit ca se aseamana cu sarmalutele la gust

Criss 1

02.12.2011, 17:56

Foarte buna!

Ubulika 1

02.12.2011, 19:27

urmeazaaaaa si la mine...ca n-am mai facut de ceva vreme buna.yumiiiiiiiii

danakarin 1

02.12.2011, 20:05

Nu am mancat in varianta asta, cu varza dulce ( sau am inteles eu prost ? ) dar cred ca e interesanta....

Dana_Retetegg 1

02.12.2011, 20:08

Rocsi, este aceeasi compozitie de la sarmale dar sub alta forma

Dana_Retetegg 1

02.12.2011, 20:08

Merci Cris

Dana_Retetegg 1

02.12.2011, 20:08

Ubulika, multumesc

Dana_Retetegg 1

02.12.2011, 20:10

dana, noi iubim mai mult varza dulce decat pe cea murata Cu toate astea o acrim si pe ea n-o papam dulce , dar ne-am obisnuit cu ea si ni se pare mult mai buna

MotanLaOale 1

02.12.2011, 23:08

buna buna

Cris2711 1

02.12.2011, 23:38

Dana este una din retetele mele preferate

Dana_Retetegg 1

03.12.2011, 13:22

multumesc Motan

Dana_Retetegg 1

03.12.2011, 13:23

Cris, te poftesc la masa

Lau 1

03.12.2011, 17:03

vin la masa

Dana_Retetegg 1

03.12.2011, 21:39

hai, te astept

DIANA B 1

25.10.2012, 18:37

Este cea mai tare reteta de pe site , am inceput s-o prepar si eu , dar nu stiu daca trebuie scursa apa in care a fiert varza ?!? e atat de buna doar fiarta cu atatea condimente , ca eu as fi-n stare s-o infulec asa ... dar o voi continua maine (sper sa ma ierte Cel de sus ...)

Dana_Retetegg 1

28.10.2012, 20:47

Apa nu-i musai sa fie scursa, ca deja se cam evapora in timpul fierberii si nu mai e multa
Scuze de intarziere, probabil ai mancat deja varza

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj