Varza calita

de Lavinia in Mancaruri cu carne, 4 Apr 2014 | 12980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 lingurita de zahar
  • 2 verze
  • 5-6 feliute ardei iute
  • 150-200 g carne de porc cu grasime(optional)
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • 250 g pasta de rosii
  • 70 ml ulei
  • marar tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita:

Am taiat varza in fasii subtiri,am frecat-o cu putina sare si am lasat-o deoparte sa se inmoaie putin varza.


Intre timp am taiat ceapa julien si am pus-o la calit in ulei impreuna cu ardeiul iute pana a devenit sticloasa.


Am adaugat zaharul si am mai lasat 1-2 minute amestecand continuu.


Carnea de porc am taiat-o cubulete mici si am adaugat-o peste ceapa.


Am lasat carnea sa se caleasca impreuna cu ceapa 5-10 minute.


Am adaugat varza si am lasat-o sa fiarba la foc mic spre mediu amestecand din cand in cand in ea pentru a nu se lipi.


Cand a fost aproape fiarta am adaugat cimbrul uscat ,piper si pasta de rosii.


Am mai lasat varza sa fiarba impreuna cu pasta de rosii aprox 20 de minute.


Am asezonat varza cu sare (Doar daca este nevoie) si marar tocat.


Am servit fierbinte alaturi de mamaliguta,smantana si ardei iute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Lavinia 1

04.04.2014, 15:00

Deyu

laura_n 1

05.04.2014, 17:11

chiar nu am mai facut de mult timp! ai venit cu o idee buna, o sa fac dar fara carnita!

Lavinia 1

05.04.2014, 19:31

muahh

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza cu miel, in vas de lut ( sau Mielul lui Becali =)) )