Varza calita

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2014 | 2081 vizualizari

 

Una din garniturile preferate ale mele alaturi de carne de porc.

 

INGREDIENTE

  • 1 varza dulce
  • ulei
  • sare, piper alb
  • 2 linguri pasta de rosii
  • sos soia (cca 2 linguri)
  • putin tabasco (optional)
  • o crenguta cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita:

Taiem varza fidea si o presaram cu sare. Lasam sa stea cca 20 minute apoi o stoarcem de apa lasata.


In cratita punem ulei la incins si adaugam varza si cimbru verde .Amestecam si lasam pana se inmoaie siscade apa pe care o lasa. La final adaugam piper alb macinat si pasta de rosii, sosul de soia si optional sos tabasco.Mie personal imi plce picant si ador combinatia de dulce de la sosul soia si picantul de la sosul tabasco. Iar aroma de cimbru incheie buchetul de arome al acestei mancari.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Gherca Daniela 1

05.09.2014, 12:42

delicios de bun!!!

pity19 1

05.09.2014, 19:38

Fara carne , excelent! bravo!

Rocsi 1

05.09.2014, 19:59

Buna.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Langosi cu varza calita