Varza calita cu cartofi natur (de post)

de babi5 in Mancaruri de post, 11 Dec 2014 | 2382 vizualizari

 

Simplu , sanatos si bun.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr varza murata
  • 50 gr ulei
  • sare
  • piper
  • 1 foaie dafin
  • 4 cartofi mai maricei
  • 1 catel usturoi
  • marar pentru decor (eu nu am folosit)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu cartofi natur (de post):

Varza se toaca marunt se spala si se stoarce bine. Cartofii se curata se spala se taie in doua apoi se pun la fiert cu un catel de usturoi, putina sare si 2 linguri de ulei. Varza se pune cu restul uleiului la calit, potrivim de piper, punem foaia de dafin si din cand in cand mai punem cate o lingura, doua de apa. La final lasam ca apa sa se evapore bine si varza sa se caleasca bine.

Aranjam pe platou cu cartofii natur. Am lasat fara nici un fel de alte imbunatatiri, sa fie asa ca la tara. Sa va fie de folos 

 

TIPS-URI

1

Cine doreste poate asezona cu marar verde

2

Poate fi asortata si cu un ardei iute

3

Eu am facut-o de post, dar langa poate fi adaugate ca si garnitura cu mare succes: fripturi, ciolan, carnati, snitele, chiftele dar si asa cum v-am prezentat-o este delicioasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu cartofi natur (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Varza calita cu cartofi natur (de post)-0
Varza calita cu cartofi natur (de post)-1
Varza calita cu cartofi natur (de post)-2
Varza calita cu cartofi natur (de post)-3
Varza calita cu cartofi natur (de post)-4
Varza calita cu cartofi natur (de post)-5

COMENTARII (22)

deyutzky

deyutzky 1

11.12.2014, 20:42

foarte buna

Rocsi

Rocsi 1

11.12.2014, 20:59

babi5

babi5 1

11.12.2014, 21:37

Deyutzky,Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec de ciocolata si menta

de Rux 9

Chec de ciocolata...

ieri la 23:34

Gogosi

de ancutsa 4

Gogosi

ieri la 23:03