Varza calita cu cartofi natur (de post)

de babi5 in Mancaruri de post, 11 Dec 2014 | 2557 vizualizari

 

Simplu , sanatos si bun.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr varza murata
  • 50 gr ulei
  • sare
  • piper
  • 1 foaie dafin
  • 4 cartofi mai maricei
  • 1 catel usturoi
  • marar pentru decor (eu nu am folosit)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu cartofi natur (de post):

Varza se toaca marunt se spala si se stoarce bine. Cartofii se curata se spala se taie in doua apoi se pun la fiert cu un catel de usturoi, putina sare si 2 linguri de ulei. Varza se pune cu restul uleiului la calit, potrivim de piper, punem foaia de dafin si din cand in cand mai punem cate o lingura, doua de apa. La final lasam ca apa sa se evapore bine si varza sa se caleasca bine.


Aranjam pe platou cu cartofii natur. Am lasat fara nici un fel de alte imbunatatiri, sa fie asa ca la tara. Sa va fie de folos

 

TIPS-URI

1

Cine doreste poate asezona cu marar verde

2

Poate fi asortata si cu un ardei iute

3

Eu am facut-o de post, dar langa poate fi adaugate ca si garnitura cu mare succes: fripturi, ciolan, carnati, snitele, chiftele dar si asa cum v-am prezentat-o este delicioasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu cartofi natur (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

deyutzky 1

11.12.2014, 20:42

foarte buna

Rocsi 1

11.12.2014, 20:59

babi5 1

11.12.2014, 21:37

Deyutzky,Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

Pizza fetelor

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu cartofi