Varza calita cu ciuperci si afumatura

de marcela1979 in Mancaruri cu carne, 12 Feb 2011 | 6671 vizualizari

COMENTARII (12)

kamy 1

12.02.2011, 16:06

Cris2711 1

12.02.2011, 16:19

cu varza calita m-ai omorat oricum ca este una din preferatele mele

DIANA B 1

12.02.2011, 16:47

elena1988 1

12.02.2011, 17:10

Dana Cristea - pusikmea 1

12.02.2011, 17:21

ce pofta mi-ai facut

marcela1979 1

12.02.2011, 17:46

multumesc fetelor .serviti va rog

LUK 1

12.02.2011, 18:15

marcela1979 1

12.02.2011, 18:29

multumesc luk

cismaru_nicoleta 1

12.02.2011, 18:42

ce-i aici..

divainbucatarie 1

13.02.2011, 10:30

mirela0911 1

13.02.2011, 21:58

arata bine

Mitinita 1

20.02.2011, 22:13

imi place combinatia

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci brune