Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Carnea afumata fiarta se taie bucatele.Ceapa verde se curata si se taie marunt.Intr-o cratita se pune ulei si se pune ceapa la prajit,se adauga morcovii razaliti,ardeiul taiat fasiute si se lasa sa se caleasca impreuna.Apoi se adauga varza si se amesteca.Se mai pune o cana de apa si se lasa sa fiarba inabusit.Cand varza e facuta se adauga carnea bucatele si ciupercile fierte si tocate marunt si se amesteca.Se adauga vegeta si piper si bulion si se amesteca .Se mai lasa vreo 5 minute amestecand in continuu apoi se stinge focul.Se serveste simpla sau cu smantana.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult