Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
"Retete de post creative"
Varza se toaca, se sareaza si se amesteca cu mana cateva secunde. O lasati asa pana va ocupati de celelalte legume.
Ceapa o tocati marunt, o caliti, apoi se adauga ardeiul, boiaua, pasta de rosii si sare. Se pune varza ,dupa care turnati putina apa (cam o ceasca ). Se fierbe 1 ora, timp in care mai adaugati apa ( dar nu multa).Se spala orezul si se pune peste varza, 600 ml apa si piper. Se amesteca, se pune capac si se fierbe la foc mic,timp de 45 minute. Se mai scutura din cand in cand oala (nu amestecati,pentru ca se va face terci orezul),iar spre sfarsit, daca nu s-a absorbit apa, se ridica capacul si se mai lasa pe foc.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult