Varza de Bruxelles cu unt si pesmet

de danakarin in Mancaruri de legume, 24 Ian 2013 | 6004 vizualizari

COMENTARII (20)

adnia 1

24.01.2013, 07:48

ce frumoase sunt!

gaby_duceag 1

24.01.2013, 07:50

ce bine arată!

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

24.01.2013, 07:52

Superb

MotanLaOale 1

24.01.2013, 08:26

_Alina_ 1

24.01.2013, 08:27

Arata grozav!

Merisor 1

24.01.2013, 08:38

Super!

diaconta 1

24.01.2013, 08:51

excelent
ce as manca si eu niste varza de bruxelles.
din pacate in supermarketurile noastre este ofilita si fara nici un gust,iar cea congelata nu are nici pe departe savoarea celei proaspete.felicitari Dana pentru retetele tale inedite

Lau 1

24.01.2013, 08:52

kukibella 1

24.01.2013, 09:01

adry88 1

24.01.2013, 09:23

Bya Ralu 1

24.01.2013, 10:00

bun

Panacris 1

24.01.2013, 11:20

Super! De facut neaparat!

Rocsi 1

24.01.2013, 11:30

mamaieelena 1

24.01.2013, 14:41

buna imi place si mie soiul acesta de varza

laura_n 1

24.01.2013, 14:57

cred ca este o nebunie, o idee senzationala

- Andreea - 1

24.01.2013, 16:19

super idee

ANNA_46 1

24.01.2013, 16:46

Foarte buna idee

danakarin 1

24.01.2013, 22:17

Va multzimesc foarte mult pentru comentariile elogioase. Ma bucur ca v-a placut reteta!

danakarin 1

24.01.2013, 22:19

Dia, iti pot trimite un vagon...aici e pe toate drumurile...sau ma vizitezi si te aprovizionezi....
Ma bucur iti plac retetele mele. Ma cam feresc de dulciuri...

diaconta 1

24.01.2013, 22:20

M-as feri si eu de dulciuri,dar tot idei de dulciuri imi vin in minte )))
Poate va veni si ziua cand sa ne vedem

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ciuperci si Gorgonzola