Varza dulce cu carne de porc la cuptor

de Bya Ralu in Porc, 1 Oct 2012 | 13000 vizualizari

 

Este o mancarica foarte lejera si foarte foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 kg varza alba
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei kapia
  • 1 ceapa alba
  • 1 rosie
  • marar
  • ulei masline
  • 1 tava de gulas de porc
  • 3 catei usturoi
  • boia dulce,busuioc,piper,sare
  • 1 cub de pui maggi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza dulce cu carne de porc la cuptor:

Dam varza pe razatoarea mare, morcovii si pastarnacul se taie feliute subtiri, ardeiul kapia il taiem cubulete, iar ceapa o tocam marunt. Bucatile de gulas de porc se taie mai micute si se pun intr-un ceaun cu ulei de masline la calit, dupa cateva minute adaugam si legumele, lasam sa se caleasca bine si treptat se adauga varza. Se amesteca bine si se adauga apa. Lasam la foc mic 30 minute, adaugam cubul maggi, dupa care mutam toata compozitia intr-un vas termorezistent. Dam rosia pe razatoarea mica, impreuna cu usturoiul, adaugam toate condimentele, acoperim cu folie de aluminiu si bagam la cuptor timp de 1 ora. La sfarsit se presara mararul tocat fin. Se serveste cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza dulce cu carne de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Varza a la Turda (la vas roman)