Varza dulce cu piept de porc si carnaciori de bere

de Panacris in Mancaruri cu carne, 28 Oct 2012 | 1383 vizualizari

 

O mancare apreciata in familia noastra

 

INGREDIENTE

  • varza dulce 2500 g,
  • piept de porc 500 g,
  • carnaciori de bere 300 g,
  • ulei de floarea soarelui 50 ml,
  • ceapa galbena 1 bucata,
  • morcovi 1 bucata,
  • telina 1/2 bucata
  • sare iodata,
  • foaie de dafin,
  • marar uscat,
  • boia de ardei dulce,
  • cimbru,
  • rosii proaspete,
  • boia de ardei dulce
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza dulce cu piept de porc si carnaciori de bere:

Ceapa, morcovul si telina se curata, se dau pe razatoarea mare si se pun la calit in ulei si putina apa. Pieptul de porc se taie in bucatele, si se dinstuie cu zarzavatul, cca. 10 minute, acoperit, la foc mic. Intre timp varza se taie fideluta (eu am folosit ajutorul din dotare, Robotul cel harnic;) ) Eu nu frec cu sare varza, cum am auzit ca procedeaza unele gospodine, ci o adaug direct la amestecul de carne si zarzavaturi. se asezoneaza de sare, piper, boia, foi de dafin, cimbru si marar, se completeaza cu apa, cat sa acopere varza si se lasa la fiert, neacoperit cca. 30 de minute la foc mediu. Apoi se transfera amestecul de varza, intr-o tava termorezistenta la cuptor, se aseaza artistic carnaciorii de bere. rosiile feliate, o crenguta de marar uscat, si se da la cuptor acoperit cca. 30 de minute. Se serveste fierbinte cu adaos de smantana sau ardei iute dupa gustul fiecaruia.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza dulce cu piept de porc si carnaciori de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mirela0911 1

28.10.2012, 19:34

Bun de tot!

adry88 1

29.10.2012, 10:04

o bunatate

Sim0na 1

29.10.2012, 12:35

mmm.. ce bine ar merge acum..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Pireu de cartofi cu sos de ciuperci si carne de porc