Varza dulce cu piept de porc si carnaciori de bere

de Panacris in Mancaruri cu carne, 28 Oct 2012 | 1355 vizualizari

 

O mancare apreciata in familia noastra

 

INGREDIENTE

  • varza dulce 2500 g,
  • piept de porc 500 g,
  • carnaciori de bere 300 g,
  • ulei de floarea soarelui 50 ml,
  • ceapa galbena 1 bucata,
  • morcovi 1 bucata,
  • telina 1/2 bucata
  • sare iodata,
  • foaie de dafin,
  • marar uscat,
  • boia de ardei dulce,
  • cimbru,
  • rosii proaspete,
  • boia de ardei dulce
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza dulce cu piept de porc si carnaciori de bere:

Ceapa, morcovul si telina se curata, se dau pe razatoarea mare si se pun la calit in ulei si putina apa. Pieptul de porc se taie in bucatele, si se dinstuie cu zarzavatul, cca. 10 minute, acoperit, la foc mic. Intre timp varza se taie fideluta (eu am folosit ajutorul din dotare, Robotul cel harnic;) ) Eu nu frec cu sare varza, cum am auzit ca procedeaza unele gospodine, ci o adaug direct la amestecul de carne si zarzavaturi. se asezoneaza de sare, piper, boia, foi de dafin, cimbru si marar, se completeaza cu apa, cat sa acopere varza si se lasa la fiert, neacoperit cca. 30 de minute la foc mediu. Apoi se transfera amestecul de varza, intr-o tava termorezistenta la cuptor, se aseaza artistic carnaciorii de bere. rosiile feliate, o crenguta de marar uscat, si se da la cuptor acoperit cca. 30 de minute. Se serveste fierbinte cu adaos de smantana sau ardei iute dupa gustul fiecaruia.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza dulce cu piept de porc si carnaciori de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mirela0911 1

28.10.2012, 19:34

Bun de tot!

adry88 1

29.10.2012, 10:04

o bunatate

Sim0na 1

29.10.2012, 12:35

mmm.. ce bine ar merge acum..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne de porc si vita,cu garnitura de legume si ciuperci