Varză à la Cluj

de Rita Ilies in Porc, 20 Dec 2013 | 3530 vizualizari

COMENTARII (21)

portiadelumina 1

20.12.2013, 11:22

Fugi tu, că asta-i varză ca la noi, adică ce, numa' Clujul ştia de ea?
Da, varza îmi este tare pe plac, mai ales când are lângă ea şi ceva mai consistent.

Ina 1

20.12.2013, 11:34

tare buna!

Rita Ilies 1

20.12.2013, 11:41

Padre, taci și mânâncă! )

diaconta 1

20.12.2013, 11:41

Se pare că etnologii și autorii cărților de bucate de altădată, considerau varza ca fiind cel mai bun aliment pentru un stomac sănătos, însă noi știm că varza este, de fapt, un aliment destul de greu digerabil.

No lasa-i pe etnologi cu treaba lor,ca noi ne pricepem mai bine la gatit si la mancat ,fireste
CA CUm zice si Padre,au aflat si aia din afara Clujului cat ii de buna
Fain si blidul,imbietoare mancarea

Rita Ilies 1

20.12.2013, 11:44

Amu' mno... Fiecare cu talentul lui! )
Mulțam, Dia dragă!

Bya Ralu 1

20.12.2013, 11:46

buna buna

diaconta 1

20.12.2013, 11:54

))))))))bine ca ne pricepem noi si la gatit dar mai ales la mancat

Rita Ilies 1

20.12.2013, 13:13

La aia clar!

laura_n 1

20.12.2013, 13:45

si eu vreau sa fac, nu am facut niciodata , desi cand fac sarmale iese tot un fel de varza a la Cluj )

Rita Ilies 1

20.12.2013, 15:06

) Îs foarte bune oricum.

Constelatialeu 1

20.12.2013, 16:45

Bunica 1

20.12.2013, 16:50

Imi place foarte mult,dar eu amestec orezul cu carnea)

diaconta 1

20.12.2013, 19:15

Laurici,incearca sa faci varza a la Cluj si poate-ti ies...sarmale )))))

Geanina87 1

20.12.2013, 19:34

Rita Ilies 1

20.12.2013, 20:09

Dia, ce bună a fost asta! ))))))))))

Rocsi 1

20.12.2013, 21:00

Si eu am in plan sa fac macar o data sa vad cum este

xana 1

20.12.2013, 22:06

diaconta 1

20.12.2013, 22:08

Pai stiu io cat e de buna

simona72 1

21.12.2013, 13:56

mihaelar63 1

04.01.2014, 14:52

Buna ,varza asta ,, a noastra '' )

Rita Ilies 1

04.01.2014, 15:48

Bună, bună.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita ardeleneasca cu ciuperci si carnati