Varza la cuptor cu afumatura,sorici ,kaizer si carnaciori

de Krystyan Trendy in Porc, 28 Ian 2014 | 3275 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze murate
  • 2 cepe
  • 100 g kaizer
  • marar
  • 2 linguri de bulion
  • sare
  • 150 ml ulei
  • sare
  • 100 g carnaciori oltenesti sau cabanos
  • 200 g coasta afumata de porc
  • 200 g sorici
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza la cuptor cu afumatura,sorici ,kaizer si carnaciori:

Se pune uleiul intr-o cratita.

Cepele se curata,se spala ,apoi se toaca marunt. Se pun la calit in cratita pana capata  o culoare aurie.

Varza se spala bine apoi se toaca .Se adauga in cratita in care a fost calita ceapa impreuna cu coasta afumata,kaiser-ul  si soriciul taiat fasii si carnaciorii taiati rondele.Punem  200ml apa si lasam in cuptor   cam 30 -40 minute .Cand este aproape gata se pune  bulionul si mararul tocat (spalat in prealabil cu apa rece).Lasam sa se rumeneasca varza usor si apoi scoatem cratita pe un tocator de lemn.

 

TIPS-URI

1

Daca varza este sarata ,se scoate cu 1-2 ore inainte si se lasa la desarat intr-un lighen cu apa rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza la cuptor cu afumatura,sorici ,kaizer si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (21)

danakarin 1

29.01.2014, 08:42

Mancarea ideala!

diaconta 1

30.01.2014, 22:47

tare gustoasa

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 23:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varza cu carne de porc