Varza murata cu pulpa de porc si carnat la cuptor

de Rocsi in Porc, 3 Mai 2014 | 1173 vizualizari

 

A iesit o mare bunatate ca ne-am lins si pe degete!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 1 bucata pulpa de porc dezosata de circa 800 gr
  • 1 carnat de casa
  • 1 ceapa
  • 1 ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei rosu
  • 100 gr rosii decojite
  • 1/2 legatura marar verde
  • 1 lingura pasta de gogosari cu kapia
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata cu pulpa de porc si carnat la cuptor:

Spalam varza, scoatem cotorul si o lasam putin in apa rece sa se mai desareze.

O scurgem cand este scoasa suficient din sare si o tocam.

Carnea de porc o spalam si o taiem bucati potrivite.

Curatam ceapa, o tocam, iar pe cea verde o facem rondele.

Ardeiul rosu si morcovul curatat le taiem cubulete.

Intr-o cratita incingem uleiul, punem carnea si o rumenim pe toate partile.

Adaugam ceapa, morcovul, ceapa verde, ardeiul rosu si le inabusim 2-3 minute, apoi varza tocata.

Acoperim totul cu apa, condimentam cu sare, piper si boia de ardei.

Lasam sa scada cam pe jumatate, adaugam rosiile decojite tocate, cimbrul uscat, pasta de tomate, mararul verde tocat marunt, pasta de gogosari cu kapia.


Le amestecam bine, daca mai este nevoie mai adaugati putina apa, apoi rasturnati totul intr-o tava.

Nivelam frumos, deasupra taiem carnatul rondele si acoperim cu staniol.

Introducem varza in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, lasam sa scada bine, iar la final o decoperim pentru 10-15 minute sa prinda o usoara crusta deasupra.


Cand este gata o scoatem din cuptor si servim.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata cu pulpa de porc si carnat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Rocsi 1

04.05.2014, 21:46

July multumesc

MIUTA 1

09.05.2014, 15:23

Rocsi 1

10.05.2014, 19:54

Miuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza dulce cu afumatura la cuptor ( 2 )