Varza murata cu pulpa de porc si carnat la cuptor

de Rocsi in Porc, 3 Mai 2014 | 2253 vizualizari

 

A iesit o mare bunatate ca ne-am lins si pe degete!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 1 bucata pulpa de porc dezosata de circa 800 gr
  • 1 carnat de casa
  • 1 ceapa
  • 1 ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei rosu
  • 100 gr rosii decojite
  • 1/2 legatura marar verde
  • 1 lingura pasta de gogosari cu kapia
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata cu pulpa de porc si carnat la cuptor:

Spalam varza, scoatem cotorul si o lasam putin in apa rece sa se mai desareze.

O scurgem cand este scoasa suficient din sare si o tocam.

Carnea de porc o spalam si o taiem bucati potrivite.

Curatam ceapa, o tocam, iar pe cea verde o facem rondele.

Ardeiul rosu si morcovul curatat le taiem cubulete.

Intr-o cratita incingem uleiul, punem carnea si o rumenim pe toate partile.

Adaugam ceapa, morcovul, ceapa verde, ardeiul rosu si le inabusim 2-3 minute, apoi varza tocata.

Acoperim totul cu apa, condimentam cu sare, piper si boia de ardei.

Lasam sa scada cam pe jumatate, adaugam rosiile decojite tocate, cimbrul uscat, pasta de tomate, mararul verde tocat marunt, pasta de gogosari cu kapia.


Le amestecam bine, daca mai este nevoie mai adaugati putina apa, apoi rasturnati totul intr-o tava.

Nivelam frumos, deasupra taiem carnatul rondele si acoperim cu staniol.

Introducem varza in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, lasam sa scada bine, iar la final o decoperim pentru 10-15 minute sa prinda o usoara crusta deasupra.


Cand este gata o scoatem din cuptor si servim.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata cu pulpa de porc si carnat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Rocsi 1

04.05.2014, 21:46

July multumesc

MIUTA 1

09.05.2014, 15:23

Rocsi 1

10.05.2014, 19:54

Miuta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza cu carne