Vinete cu rosii si cascaval la cuptor

de Criss in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2010 | 7302 vizualizari

COMENTARII (18)

gaby_duceag 1

13.10.2010, 10:12

grozava reteta!

Miha 1

13.10.2010, 10:16

Hop si eu!

mena29 1

13.10.2010, 10:18

Vreau si eu

mihaelar63 1

13.10.2010, 10:41

maine e pvanata in cuptor

Criss 1

13.10.2010, 11:07

Multumesc dragelor.

Corinuta 1

13.10.2010, 11:30

foarte buna!

La Ancuta 1

13.10.2010, 11:51

buna

nadina73 1

13.10.2010, 12:11

foarte bune ,vin si eu la o portie

silvi0ara 1

13.10.2010, 12:37

Buna,buna.

adasev12 1

13.10.2010, 12:54

si ie-mi plac chestiile astea...mai mult legume si branzeturi...incerc sa elimin carnea din meniul meu, macar in prop . de 70%...5 pt reteta ta, bravo!

Criss 1

13.10.2010, 14:33

Merci fetelor.
Si eu incerc sa elimin pe cat posibil carnea din meniu. Nu sunt de fel o carnivora, ma pot lipsi oricand de carne.

Michelle 1

13.10.2010, 19:31

buna reteta

lilik 1

13.10.2010, 21:59

kamy 1

13.10.2010, 22:56

5f

nadina73 1

14.10.2010, 01:21

am revenit cu furcile

Criss 1

14.10.2010, 09:05

Multumesc pentru aprecieri si pentru furculite.

Bunica 1

14.10.2010, 20:05

Foarte interesanta reteta ! Usor de realizat si cred ca e foarte buna !

Criss 1

15.10.2010, 17:37

Asa este Bunica, foarte buna si usor de facut.

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi umpluti la cuptor