Vinete cu rosii si cascaval la cuptor

de Criss in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2010 | 3729 vizualizari

 

Nu stiu unde sa incadrez aceasta reteta, pentru ca nu e nici cu carne dar nici de post. Probabil o sectiune cu retete ovo-lacto-vegetariene ar fi binevenita. :)

 

INGREDIENTE

Pentru 2 portii normale sau 4 mici :) avem nevoie de:

  • 2 vinete
  • 1 rosie mare
  • 2 bucati usturoi
  • 2 felii branza hochland
  • 80 g cascaval
  • ulei de masline
  • putin pesmet
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete cu rosii si cascaval la cuptor:

Vinetele se curata de coaja, se taie felii si se sareaza. Se lasa o jumatate de ora timp , dupa care se scurgea zeama amaruie lasata. Intr-o tigaie de teflon se pun cativa stropi de ulei de masline si se prajesc vinetele pe ambele parti.


Intr-un vas termorezistent, uns cu ulei de masline si tapetat cu pesmet, se pun felii de vinete, peste vinete felii de rosii, peste rosii usturoi zdrobit(eu l-am dat pe razatoarea mica), feliile de branza hochland, din nou vinete, rosii, sare, piper si cascaval ras.


Se pune in cuptor pentru 25 minute, pana se topeste cascavalul.Se poate servi cu smantana, dar e foarte buna si fara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu rosii si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Criss 1

14.10.2010, 09:05

Multumesc pentru aprecieri si pentru furculite.

Bunica 1

14.10.2010, 20:05

Foarte interesanta reteta ! Usor de realizat si cred ca e foarte buna !

Criss 1

15.10.2010, 17:37

Asa este Bunica, foarte buna si usor de facut.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufleu elvetian cu cascaval