Vinete cu rosii si cascaval la cuptor

de Criss in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2010 | 6485 vizualizari

 

Nu stiu unde sa incadrez aceasta reteta, pentru ca nu e nici cu carne dar nici de post. Probabil o sectiune cu retete ovo-lacto-vegetariene ar fi binevenita. :)

 

INGREDIENTE

Pentru 2 portii normale sau 4 mici :) avem nevoie de:

  • 2 vinete
  • 1 rosie mare
  • 2 bucati usturoi
  • 2 felii branza hochland
  • 80 g cascaval
  • ulei de masline
  • putin pesmet
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete cu rosii si cascaval la cuptor:

Vinetele se curata de coaja, se taie felii si se sareaza. Se lasa o jumatate de ora timp , dupa care se scurgea zeama amaruie lasata. Intr-o tigaie de teflon se pun cativa stropi de ulei de masline si se prajesc vinetele pe ambele parti.

Intr-un vas termorezistent, uns cu ulei de masline si tapetat cu pesmet, se pun felii de vinete, peste vinete felii de rosii, peste rosii usturoi zdrobit(eu l-am dat pe razatoarea mica), feliile de branza hochland, din nou vinete, rosii, sare, piper si cascaval ras.

Se pune in cuptor pentru 25 minute, pana se topeste cascavalul.Se poate servi cu smantana, dar e foarte buna si fara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu rosii si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Criss 1

14.10.2010, 09:05

Multumesc pentru aprecieri si pentru furculite.

Bunica 1

14.10.2010, 20:05

Foarte interesanta reteta ! Usor de realizat si cred ca e foarte buna !

Criss 1

15.10.2010, 17:37

Asa este Bunica, foarte buna si usor de facut.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Sfintilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Desert papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3564 puncte

Constelatialeu

1651 puncte

dantes

1646 puncte

Bya Ralu

1303 puncte

mirela0911

1250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi evantai