Vinete Parmigiana

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 18 Mar 2014 | 4970 vizualizari

 

O bunatate pur si simplu ...

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata rotunda ( 9 felii)
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 ceapa
  • 250 mozzarella ( 9 felii )
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • 200 ml suc de rosii
  • 50 gr parmezan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete Parmigiana:

Vanata se spala si se feliaza.Se presara sare si se lasa la scurs ( astfel nu va mai fi amara).

Feliile de vanata se spala si se usuca cu un servet de hartie .Se prajesc intr-o tigaie cu foarte putin ulei ( le puteti coace si la cuptor sau pe grill) .Se scot pe un servet de hartie pentru a elimina eventualul ulei in exces.

Separat ceapa o tocam cat mai marunt.Catelul de usturoi il curatm.

Punem intr-o tigaie putin ulei si calim ustuoiul.Lasam pana ce usturoiul a prins culoare si apoi il aruncam.( astfel uleiul va lua gustul usturoiului)

Adaugam ceapa si lasam la calit.Punem sucul de rosii,sare,piper si busuioc.Lasam la foc mic pentru cateva minute.

Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt.

Asezam o felie de vanata.Apoi o felie de mozzarella.Acoperim cu un strat de sos de rosii,din nou o felie de vanata,o felie de mozzarella,sos de rosii,apoi iar o felie de vanata,o felie de mozzarella,sos de rosii si incheiem presarand parmezan .

La fel procedam cu restul de ingrediente.

Punem tava la cuptor , la 200 grade pentru 10-15 minute.

Presaram busuioc si servim fierbinte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete Parmigiana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane