Vinete Parmigiana

de Andreea Caroline in Mancaruri de legume, 18 Mar 2014 | 2468 vizualizari

 

O bunatate pur si simplu ...

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata rotunda ( 9 felii)
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 ceapa
  • 250 mozzarella ( 9 felii )
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • 200 ml suc de rosii
  • 50 gr parmezan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete Parmigiana:

Vanata se spala si se feliaza.Se presara sare si se lasa la scurs ( astfel nu va mai fi amara).


Feliile de vanata se spala si se usuca cu un servet de hartie .Se prajesc intr-o tigaie cu foarte putin ulei ( le puteti coace si la cuptor sau pe grill) .Se scot pe un servet de hartie pentru a elimina eventualul ulei in exces.


Separat ceapa o tocam cat mai marunt.Catelul de usturoi il curatm.


Punem intr-o tigaie putin ulei si calim ustuoiul.Lasam pana ce usturoiul a prins culoare si apoi il aruncam.( astfel uleiul va lua gustul usturoiului)


Adaugam ceapa si lasam la calit.Punem sucul de rosii,sare,piper si busuioc.Lasam la foc mic pentru cateva minute.


Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt.


Asezam o felie de vanata.Apoi o felie de mozzarella.Acoperim cu un strat de sos de rosii,din nou o felie de vanata,o felie de mozzarella,sos de rosii,apoi iar o felie de vanata,o felie de mozzarella,sos de rosii si incheiem presarand parmezan .


La fel procedam cu restul de ingrediente.


Punem tava la cuptor , la 200 grade pentru 10-15 minute.


Presaram busuioc si servim fierbinte.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete Parmigiana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

Andreea Caroline 1

21.03.2014, 00:09

laura_n 1

21.03.2014, 16:50

foarte misto!

Andreea Caroline 1

21.03.2014, 19:58

Si bun...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu dovlecel