Vinete Parmigiana

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 18 Mar 2014 | 3824 vizualizari

 

O bunatate pur si simplu ...

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata rotunda ( 9 felii)
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 ceapa
  • 250 mozzarella ( 9 felii )
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • 200 ml suc de rosii
  • 50 gr parmezan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete Parmigiana:

Vanata se spala si se feliaza.Se presara sare si se lasa la scurs ( astfel nu va mai fi amara).

Feliile de vanata se spala si se usuca cu un servet de hartie .Se prajesc intr-o tigaie cu foarte putin ulei ( le puteti coace si la cuptor sau pe grill) .Se scot pe un servet de hartie pentru a elimina eventualul ulei in exces.

Separat ceapa o tocam cat mai marunt.Catelul de usturoi il curatm.

Punem intr-o tigaie putin ulei si calim ustuoiul.Lasam pana ce usturoiul a prins culoare si apoi il aruncam.( astfel uleiul va lua gustul usturoiului)

Adaugam ceapa si lasam la calit.Punem sucul de rosii,sare,piper si busuioc.Lasam la foc mic pentru cateva minute.

Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt.

Asezam o felie de vanata.Apoi o felie de mozzarella.Acoperim cu un strat de sos de rosii,din nou o felie de vanata,o felie de mozzarella,sos de rosii,apoi iar o felie de vanata,o felie de mozzarella,sos de rosii si incheiem presarand parmezan .

La fel procedam cu restul de ingrediente.

Punem tava la cuptor , la 200 grade pentru 10-15 minute.

Presaram busuioc si servim fierbinte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete Parmigiana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet cu bacon si garnitura de legume

de dantes 5

ieri la 11:19

Supa crema de conopida cu castane

pe 21.01 la 21:42

Clementine înghețate

pe 21.01 la 21:32

Gratin de dovleac și brânză raclette

pe 21.01 la 21:22

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet cu bacon si garnitura de legume

de dantes 5

ieri la 11:19

Supa crema de conopida cu castane

pe 21.01 la 21:42

Clementine înghețate

pe 21.01 la 21:32

Gratin de dovleac și brânză raclette

pe 21.01 la 21:22

RETETA RECOMANDATA
Pachetele de primavara (chinezesti)