Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
O bunatate pur si simplu ...
Vanata se spala si se feliaza.Se presara sare si se lasa la scurs ( astfel nu va mai fi amara).
Feliile de vanata se spala si se usuca cu un servet de hartie .Se prajesc intr-o tigaie cu foarte putin ulei ( le puteti coace si la cuptor sau pe grill) .Se scot pe un servet de hartie pentru a elimina eventualul ulei in exces.
Separat ceapa o tocam cat mai marunt.Catelul de usturoi il curatm.
Punem intr-o tigaie putin ulei si calim ustuoiul.Lasam pana ce usturoiul a prins culoare si apoi il aruncam.( astfel uleiul va lua gustul usturoiului)
Adaugam ceapa si lasam la calit.Punem sucul de rosii,sare,piper si busuioc.Lasam la foc mic pentru cateva minute.
Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt.
Asezam o felie de vanata.Apoi o felie de mozzarella.Acoperim cu un strat de sos de rosii,din nou o felie de vanata,o felie de mozzarella,sos de rosii,apoi iar o felie de vanata,o felie de mozzarella,sos de rosii si incheiem presarand parmezan .
La fel procedam cu restul de ingrediente.
Punem tava la cuptor , la 200 grade pentru 10-15 minute.
Presaram busuioc si servim fierbinte.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola