Vinete si dovlecei cu usturoi pentru iarna

de Bunica in Conserve, 11 Sep 2009 | 103974 vizualizari

COMENTARII (20)

Oana 1

11.09.2009, 20:14

Buni, cred ca sunt super delicioase! Stiu ca si mama punea, dar un rand de vinete, usturoi si apoi un rand de rosii

Bunica 1

11.09.2009, 21:07

Oana, eu am pus asa cum am scris sau cu suc de rosii. Cand vii pe la noi sa-mi aduci aminte sa-ti dau.

rivka 1

11.09.2009, 21:16

O sa-mi pastrez cateva borcane de la mazare, fasole, sa incerc sa fac si eu , o si pun la favorite sa nu mai trebuiasca sa o caut.
Suna foarte intersesant, nu am mai mancat asa ceva.

Oana 1

11.09.2009, 21:20

Buni, sigur ca-ti aduc aminte Plus un borcan cu dulceata de cirese si galbene si negre

rivka 1

11.09.2009, 21:47

Doamna tot ce faceti imi face pofta si imi place , multumim mult pentru retete

Oana 1

11.09.2009, 22:30

Ce bine arata!!!

Bunica 1

11.09.2009, 22:33

Oana, de dulceata de cirese galbene mi-a spus Irina, dar de cirese negre nu am facut.

Bunica 1

11.09.2009, 22:38

Rivka, eu va impartasesc cu toata placerea, dar de multe ori le scriu fara a da prea multe amanunte, crezand ca e de la sine inteles.Cand aveti nelamuriri intrebati-ma! Nu ma supar pe nimeni,dar s-ar putea sa raspund mai tarziu putin,depinde cand deschid calculatorul.

rivka 1

11.09.2009, 22:52

Multumesc , intreb intreb!
Dar acum vad si eu poza, ce frumoase sunt borcanele!

liana_geicu 1

11.09.2009, 23:05

as vrea si eu sa gust. A facut si mama mea ceva de genul asta intr-un an, dar era doar cu vinete si cred ca pusese si suc de rosii! Dar sunt sigura ca este foarte buna si asa!

Bunica 1

11.09.2009, 23:24

A facut , a facut, ca doar de la mine are reteta si cu vinetele in suc de rosii.

liana_geicu 1

11.09.2009, 23:35

aaa, nu stiam!

laura 1

20.08.2010, 12:10

Bunica, trebuie neaparat otet? Daca fac exact reteta, dar nu pun otet, ce se poate intampla: nu tine peste iarna sau nu e bun? Nu stiu ce sa fac: sa pun otet, sa nu pun, sau sa-l inlocuiesc cu ulei.... Voi ce ma sfatuiti?

mena29 1

20.08.2010, 12:51

Bunica,noroc cu Laura ca uite ce reteta am gasit aici

mena29 1

20.08.2010, 12:56

Laura,nuti place otetul sau de ce?Nu cred ca e in regula sa inlocuiesti otetul.Eu am mancat la cineva o salata in genul acesteia dar fara dovlecel,doar cu vinete si sa sti ca nu erau acre iar reteta era tot cu otet.

Mitinita 1

12.08.2011, 15:00

o sa incerc si eu anul acesta,imi plac vinetele prajite la nebunie...de abia astept sa le incerc

Mitinita 1

13.08.2011, 16:42

Acuma m-am pus si fac prima portie...daca pun numai asa cum spune in reteta tine peste iarna? Oricum acuma fac un borcan,o sa il si gust in curand sa vad cum e si daca imi place (dar e imposibil sa nu-mi placa) fac o gramada

Mitinita 1

16.08.2011, 23:10

tot eu pe mine nici toamna nu ma prinde cu ele in camara ca de abia le-am pus si de abia astept sa desfac borcanul. Cu rosii oare nu ar merge?

alinutza1983 1

30.08.2011, 15:14

Doamne Bunica, de cand caut reteta asta! mancam asa ceva la camin, de la o colega basarabeanca...pe atunci nu prea ma omoram eu cu gatitul, asa ca nu mi-a trecut prin cap sa cer reteta! spune-mi te rog Buni draga, borcanele asa capsate nu mai trebuie bagate la cuptor? nimic de genul asta?..

p.s: mi-am luat vinete si dovlecei, special sa imi fac vreo cateva borcanele din astea!

alinutzika 1

30.08.2011, 15:55

si eu o sa fac in curand...pare o reteta tare buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vinete cu usturoi si ardei iute pentru iarnă