Vinete umplute

de simona72 in Mancaruri cu carne, 12 Iul 2014 | 5560 vizualizari

 

Pentru ca mi-a ramas umplutura din carne de la pizza turceasca, a doua zi am facut aceste vinete umplute...sunt delicioase!!

 

INGREDIENTE

  • pt umplutura din carne aveti reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/pizza-turceasca-63441.html
  • 2 vinete
  • 100 gr mozzarella
  • 2 rosii
  • 1 praf de sare si piper
  • frunzulite de menta pt decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Vinetele se spala, se sterg cu un prosop de bucatarie, se taie in doua pe lungime, dar se pastreaza codita. Cu ajutorul unei lingurite se scobeste si se scoate din miez, in asa fel sa va ramana si din vanata, dar si loc pentru a putea fi umplute. Dupa ce le-am terminat de scobit pe toate, le-am umplut cu compozitia de carne. Deasupra am presarat mozzarella rasa si cate doua felii de rosie. Am condimentat cu sare si piper, am pus vinetele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le-am dat la cuptorul incins la 180 grade pt 20-30 minute pana s-au rumenit deasupra. Se servesc calde cu iaurt gras grecesc. Sa va fie de bine!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute