Visine facute dulceata

de Patricia Iordache in Dulceata / Gem, 26 Iun 2013 | 6102 vizualizari

COMENTARII (36)

Rocsi 1

26.06.2013, 21:32

Imi place la nebunie dulceata de visine

Geanina87 1

26.06.2013, 21:45

Place

Patricia Iordache 1

26.06.2013, 22:00

Fetelor, ma bucur ca va place

Emacristina 1

27.06.2013, 22:37

foarte buna

Patricia Iordache 1

27.06.2013, 22:47

Multumesc, draga Cristina! Bine ai venit pe la retetele mele!

Bya Ralu 1

05.07.2013, 12:54

Patricia Iordache 1

05.07.2013, 14:27

Doralinda 1

25.07.2013, 22:23

Patricia, nu trebuie sterilizate borcanele cu dulceata(dupa ce pui dulceata in borcane) in cuptor ca sa reziste fara sa se strice in timp? Voi incerca si eu reteta ta dar mi-e frica sa nu se strice

Patricia Iordache 1

25.07.2013, 23:52

Dora, eu nu am sterilizat nimic. Exact cum e scris in reteta si se pastreaza pefect chiar de la un an la altul cu conditia ca locul in care este depozitata sa fie intunecat si racoros iar borcanele sa fie inchise perfect etans.

Doralinda 1

26.07.2013, 10:13

Multumesc frumos paty. Azi le voi pune la fiert!

Patricia Iordache 1

26.07.2013, 10:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceaţă de vişine cu zmeură