Vulcan branzicios :)

de _Alina_ in Sandvisuri, 24 Oct 2012 | 3018 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Paine toast rotunda - multicereale dietetica
  • Ceva fin cremos - cu smantana
  • Cascaval afumat delaco
  • Piept de pui afumat
  • Morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vulcan branzicios :):

Taiem 1-2 felii de paine in triunghiuri si le punem la prajit. De asemenea punem si felii intregi la prajit.

Dam prin razatoarea cu gauri mici cascavalul afumat, pieptul de pui afumat si morcovul.

Incepem sa asamblam sandvisul astfel: punem pe o felie intreaga crema de branzica, pe margine punem triunghiurile de paine. In centru punem un strat de cascaval razuit, un strat de piept de pui, iar deasupra punem morcovul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vulcan branzicios :)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu Branza pufoasa cu verdeata