Vulcan dulce

de Miha in Torturi, 26 Noi 2009 | 6384 vizualizari

COMENTARII (20)

Oana 1

26.11.2009, 21:43

O, mama! Ce bine arataa!

danygospodina 1

26.11.2009, 22:36

Vai, vai, daca mai bagi un tort, las scepticismul si..."dau cu pumnu".... In masa.
)

ANCA 1

26.11.2009, 22:43

uite unde era desertul meu!!!

Miha 1

26.11.2009, 22:56

Oana, multumesc! Vii?

Miha 1

26.11.2009, 22:59

Raluca, azi nu. Poate maine! ) Dar sa nu dai prea tare.

Miha 1

26.11.2009, 23:03

Anca, ia-o pe Oana si imbarcarea spre Iasi!

Oana 1

26.11.2009, 23:10

Miha, nu mai zice inca o data...ca nu se stie

ramo_cata 1

26.11.2009, 23:15

cate prajituri...mama mia miha ne imbolnavim de pofta...ai grija ca te bagam la cheltuiala..ai sa ne platesti spitalizarea

Miha 1

26.11.2009, 23:28

Ramo, mai bine va invit la mine, sa fie toata lumea multumita! Voi ca papati dulciuri si eu ca am scapat de platit spitalizare! )

liana_geicu 1

27.11.2009, 00:09

Fetelor, vin si eu, sa nu plecati fara mine la Miha! vreu si eu o feliuta din prajitura asta!

Michelle 1

27.11.2009, 07:45

ala_oancea 1

27.11.2009, 08:53

Si eu vreau !!! Macar o gogosica

MIMI 1

27.11.2009, 11:53

mmmm,ooo Miha ne inebuneti cu torurile pe care le faci.Ar trebui sa inviti pe toata lumea,ca toti mancam dulciuri.
BRAVO SI LA MAI MULTE.

Miha 1

27.11.2009, 12:00

Multumesc Mimi! Te invit si pe tine, dar sa vii cu bebe ala mic si scump de la avatar!

Michelle 1

27.11.2009, 12:11

in jur de 4 ore.
??chiar 4 ore tre sa coc blatul de bezea?

Miha 1

27.11.2009, 12:50

Da, Michelle. Daca ai cuptor cu termostat il setezi la temperatura cea mai mica, daca e cuptor normal, la foc mic cu usa cuptorului deschisa. Pui blatul in cuptor si-l "uiti" acolo 4 ore, poate chiar mai mult. Bezeaua trebuie sa se usuce, nu sa se coaca.

Michelle 1

27.11.2009, 13:52

ms

Teo 1

29.11.2009, 21:30

cum mereu suntem in criza de timp....in 4 ore fac 3-4 feluri de prajituri;dar ce e bun si frumos,merita timp.

danakarin 1

01.12.2011, 23:05

cum de vad tortul asta abia acuma !! ?? ce minunatie....!! 10000 de puncte !!

Miha 1

02.12.2011, 09:19

Multumesc Dana!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Kinder Pingui