Zacuscă cu ciuperci,morcovi şi ţelină

de diaconta in Zacusca, 30 Sep 2011 | 7222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,5 kg gogosari
  • 1 kg ciuperci champignion
  • 0.5 kg morcovi
  • O ţelina de marime medie
  • 700 ml suc de rosii
  • 1 kg ceapa
  • 700 ml ulei
  • Sare grunjoasa ,boabe de piper,foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacuscă cu ciuperci,morcovi şi ţelină:

Telina si morcovii se curata si se dau pe razatoarea cu gaurile mari.Ceapa se curata si se toaca si ea foarte marunt.Gogosarii se spala si se toaca si ei marunt.Noi folosim robotul pentru operatiunea asta.Ciupercile se curata,se taie felii si se pun la prajit cu putin ulei.Separat prajim in ulei ceapa cu morcovii si telina.La fel si gogosarii.Punem pe fiecare putina sare cand le prajim.Amestecam apoi toate ingredientele intr-o cratita mare,adaugam si sucul de rosii (am folosit din cel facut in casa),boabele de piper,foile de dafin si sare daca mai este cazul.


Punem cratita în cuptor pentru o ora si jumatate.Mai amestecam din cand in cand,dar nu s-a intamplat sa se lege de cratita.Uleiul se va ridica la suprafata.


Când este gata o punem în borcanele curate si uscate,le închidem bine cu capacul si le punem in cuptorul inca caldut pana cand se racesc.


Să aveţi o iarna cu cămările pline!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacuscă cu ciuperci,morcovi şi ţelină" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Bya Ralu 1

20.02.2012, 11:20

trimite-mi si mie un borcan

diaconta 1

20.02.2012, 11:27

Miuta,deosebit de buna morcovul ii da dulceata,telina e un pic picanta si ciupercile consistenta

diaconta 1

20.02.2012, 11:28

Gurita iti trimit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de fasole si ciuperci