Zarzavat pentru iarna

de Sylvia in Conserve, 26 Sep 2010 | 19131 vizualizari

COMENTARII (15)

Corinuta 1

26.09.2010, 13:51

foarte buna combinatie, cate borcanele ies din catitatile astea?

silvi0ara 1

26.09.2010, 13:51

Foarte bune,fac si ceva in genul asta.

Sylvia 1

26.09.2010, 14:05

Mie mi-au iesit 5 borcanele dar mici

Sylvia 1

26.09.2010, 14:06

Silvioara eu o sa mao fac si cel cu rosii , asta il fac pentru mancarurile in care nu se pun rosii si la pilafuri il folosesc, e f bun.

ionix 1

26.09.2010, 14:42

vai, ai avut rabdarea sa dai atatea legume pe razatoare??? eu urasc razatoarea arata bine zarzavatul tau

Sylvia 1

26.09.2010, 15:03

Ionix eu am o razatoare super faina si complexa cu care tare greu m-am imprietenit ca ma tot taiam cu ea si merge f repede. Asta il folosesc la supe si mancaruri unde nu merge rosii, saptamana viitaore fac si zarzavatul tau cu rosii

ionix 1

26.09.2010, 15:05

si eu ma tai mereu cand dau pe razatoare eh, arta cere sacrificii... pana si cea culinara hehe spor la treaba

Rocsi 1

26.09.2010, 17:03

super

Ina 1

26.09.2010, 18:51

ce se vede negru-n poza? Ai mai pus ceva, sau e telina?

Bucataras Medi 1

26.09.2010, 19:50

cred ca-s frunzele de telina..................felicitari pentru tot ceea ce faci Sylvia...............

yafa 1

27.09.2010, 12:08

Foarte foarte bun si sanatos zarzavatul asta asa, nu mai trebuie nici vegeta nici delicat nici nimic la papica. Ca deobicei, chapeau bas Madame!

Laly 1

27.09.2010, 12:36

Ce bun va fi la iarna

nadina73 1

29.09.2010, 00:28

sant in criza de timp dar trec rapid si prin curtea ta,sant restanta5f

pompierulpescar 1

17.10.2011, 18:05

Zarzavatul se pune in apa la desarat, apoi se pune la scurs, intr-o strecuratoare

gaby_duceag 1

17.10.2011, 18:59

pompier-pescar, bun pont, zau nu m-am gandit la asta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sturion pe placa de sare

ieri la 21:15

Gustarea de la ora 10

ieri la 20:26

Mini pizza

ieri la 20:13

Iaurt, cereale și fructe

ieri la 20:11

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci pentru iarna