Zarzavat pentru iarna

de Sylvia in Conserve, 26 Sep 2010 | 17344 vizualizari

 

Fac in fiecare an acest zarzavat care e foarte bun si da un gust bun mancarurilor iarna

 

INGREDIENTE

  •   Avem nevoie de o telina mare sau 2 mai mici,
  • o jumatate de kg de morcov,
  • o jumatate de kilogram de pastranac ( mare minune ca am gasit aici in piata ) si o jumatate de kilogram de radacina de patrunjel,
  • cateva frunze de telina,
  •  un ardei tocat, 
  • 10 linguri de sare mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru iarna:

Se dau pe razatoare toate legumele, se amesteca cu frunzele de telina si sarea si se lasa 12 ore. Dupa aceea se pun la borcan si se pune deasupra putina aspirina ( conservant spunea reteta eu aspirina am pus la toate si nu am avut probleme) . Grija mare la gatit ca este foarte sarat, se pune o lingura din compozitie si nu mai punem sare decat daca trebuie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

nadina73 1

29.09.2010, 00:28

sant in criza de timp dar trec rapid si prin curtea ta,sant restanta5f

pompierulpescar 1

17.10.2011, 18:05

Zarzavatul se pune in apa la desarat, apoi se pune la scurs, intr-o strecuratoare

gaby_duceag 1

17.10.2011, 18:59

pompier-pescar, bun pont, zau nu m-am gandit la asta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Zarzavat pentru ciorbe