Zucchini in aluat- la cuptor

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2014 | 7173 vizualizari

 

Am gasit reteta asta intr-o revista si am incercat-o ,e delicioasa,si sanatoasa :)

 

INGREDIENTE

  • 2 zucchini rotunde
  • 150 g prosciutto
  • 150 g cascval
  • parmezan
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • apa
  • praf de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zucchini in aluat- la cuptor:

Eu am folosit zucchini rotunde ca asa e in reteta.Deci spalam zucchini,le taiem felii nu prea groase.


Intr-un bol punem un ou si un praf de sare,adaugam faina si apa,amestecam,asa incat sa obtine un aluat un pic mai consistent decat cel de clatite.


Luam o tava mare de cuptor,asezam o foaie de copt.Aprindem cuptorul la 200°


Trecem feliile de zucchini prin aluat si le aseza pe tava.Bagam tava la cuptor cam 15 minute,pana se rumenesc,in timpul coacerii le intoarcem,si pe cealalta parte,sa se rumeneasca frumos.


Cand sunt gata,le scoatem .Pe jumate din zucchini asezam cate o felie de prosciutto si o felie de cascava.Deasupra punem o alta zucchina si presaram parmezan.Procedam cu restul de zucchini la fel.Bagam la cuptor cateva minute,pana se topeste cascavalul.


Se servesc calzi,dar si reci sunt foarte buni.

 

TIPS-URI

1

daca se folosesc zucchini normali,prima se dau cu sare si se lasa pana mai pierd din apa,dupa care se procedeaza la fel ca in reteta

2

la umplutura puteti folosi si alte ingrediente dupa plac,dar cascavalul trebuie sa ramana neaparat :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini in aluat- la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

anca_rm 1

05.06.2014, 09:09

foarte faina reteta ,

laura_n 1

05.06.2014, 15:38

ce-mi place ideea!

nadea68 1

05.06.2014, 16:55

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane