A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ratatouille la cuptor

Postat de: momo121 in Mancaruri de post

 Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o tava rotunda, asezam hartie de copt,...Citeste continuarea

Ratatouille la slow cooker Crock-Pot

Postat de: momo121 in Slow Cooker

Ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele. Restul legumelor le spalam, le stergem cu servet de bucatarie si le taiem si pe acestea rondele, cu tot cu coaja. In vasul de la slow cooker...Citeste continuarea

Ravioli umpluti cu ricotta serviti...

Postat de: andaoana in Paste

Ravioli: Intr-un bol mare, punem faina cernuta. Ouale le batem cu o furculita, impreuna cu putina sare. Punem ouale in mijlocul fainii, punem uleiul de masline si apa. Framantam un aluat...Citeste continuarea

Reteta de tort Amandina - Alegerea...

Postat de: Oana in Torturi

Cum se prepara  Reteta de tort Amandina - Alegerea delicioasa pentru un desert festiv Blat : Albusurile le batem spuma cu un praf de sare si zaharul adaugat treptat, apoi turnam in fir...Citeste continuarea

Rulada de pui cu cascaval si...

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Spalam pieptul de pui, il stergem cu un servetel. Desfacem usor ambele bucati ca sa fie mai subtirele, le batem usor cu ciocanul de snitele, dar nu foarte tare, sa nu il rupem. Condimentam cu...Citeste continuarea

Rulada de cartofi cu legume (de post)

Postat de: oanapl in Mancaruri de post

Pui cartofii la fiert, in apa cu sare. Dupa ce au fiert, scurgi apa, ii pasezi sii ii lasi sa se racoreasca.  Intre timp, ceapa verde, dovlecelul si ardeiul le toci cubulete mici, iar...Citeste continuarea

Rulouri de carne la slow cooker...

Postat de: Constelatialeu in Slow Cooker

Mai intai, am portionat carnea si am batut-o bine, am presarat sare pe o parte si pe cealalta, apoi am asezat cascaval, am rulat bine si am strans si capetele, apoi am prins cu ajutorul...Citeste continuarea

Rulada

Postat de: ancutsa in Prajituri

  Se preincalzeste cuptorul. Se separa ouale. Se bat cu mixerul albusurile cu un praf de sare, pana se fac spuma, se adauga zeama de lamaie, zaharul si se bate in continuare pana se...Citeste continuarea

Rulada cu dovleac si ciocolata

Postat de: oanapl in Prajituri

Cureti dovleacul (ai nevoie de cca 300 g dovleac crud pentru 150 g piure), il tai in cubulete si il fierbi la aburi. Dupa ce este perfect fiert, stingi focul si lasi dovleacul sa se raceasca...Citeste continuarea

Reteta traditionala de gulas...

Postat de: Pungasa_Rogue in Vita

Preparare Reteta traditionala de gulas unguresc cu galuste Ceapa se curata de foi, se spala si se taie grosier, dupa care se caleste in 50 ml ulei. Se adauga carnea taiata cubulete si se...Citeste continuarea

Rulada de porc umpluta cu ananas si...

Postat de: costi7hector in Porc

Se feliaza pulpa de porc si se bat bine feliile de carne cu ciocanul pentru snitele. Asezam pe folie alimentara bucatile de carne, le saram si piperam, apoi le umplem cu cubuletele de ananas,...Citeste continuarea

Rozete aperitiv

Postat de: oanapl in Aperitive / Garnituri

Drojdia cu zaharul le amesteci pana devin o pasta, torni peste aceasta putin lapte caldut si amesteci cu putina faina, formand astfel maiaua pe care o lasi la crescut. Dupa ce a crescut, adaugi...Citeste continuarea

Rulada de carne tocata cu cascaval

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Se toaca carnea, apoi se amesteca cu ardeii tocati cubulete, ouale batute bine, pesmetul, ceapa tocata marunt si maslinele fara samburi taiate bucatele. Se potriveste gustul de sare, piper,...Citeste continuarea

Rulada din carne de strut cu legume

Postat de: oanapl in Mancaruri cu carne

Cureti morcovul si il tai betisoare pe care le pui la fiert pentru 5-7 minute. (Jumatate de morcov l-am folosit la rulada si jumatate l-am folosit la garnitura). Speli broccoli si desfaci...Citeste continuarea

Rulada din piscoturi

Postat de: Zamfira in Dulciuri

Topim ciocolata cu 85% cacao, la bain-marie și apoi o lăsăm la răcit. Topim zahărul vanilinat în lapte. Înmuiem fiecare pișcot în lapte și le așezăm pe rând pe...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: bianca92 in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor  Zdrobiti bine de tot branza cu furculita. Adaugati grisul si amestecati bine. Apoi adaugati zaharul si vanilia si amestecati din nou. Adaugati ouale unul...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: ela2015 in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor  Intr-un vas, amestecam toate ingredientele. Daca branza este mai umeda, se mai adauga faina sau gris, treptat, cu lingurita, fara a ingreuna foarte...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor  Din aceasta cantitate de aluat, mi-au iesit 16 papanasi. Intr-un vas pentru framantat, punem ingredientele uscate:  faina cernuta cu praful de...Citeste continuarea

Rulada de carne cu sunca si felii...

Postat de: mirela0911 in Porc

Intr-un vas, se amesteca carnea tocata cu oul, pesmetul, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust. Se omogenizeaza bine, apoi se ia carnea si se pune pe o bucata de hartie de copt. Se intinde cu...Citeste continuarea

Rulouri crocante cu salata ruseasca

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Pregatiti Salata boeuf (vezi retele mele  cu carne  si  cu somon ). Pentru fabricarea rulourilor, am folosit forme in inox (puteti face forme suport din hartie in aluminium)....Citeste continuarea

Reteta de minciunele pufoase si...

Postat de: ela2015 in Dulciuri

Preparare Reteta de minciunele pufoase si delicioase - un dulce al copilariei Pentru inceput, pregatim toate ingredientele (sa fie la temperatura camerei). Intr-un vas adanc, cernem faina....Citeste continuarea

Rulouri de curcan pane

Postat de: RuxyRux in Curcan

Feliile de curcan se spala, se zvanta intr-un prosop de hartie absorbant, se bat cu ciocanul de snitele usor sa nu se rupa, se sareaza usor. Se pregatesc trei vase, unul cu pesmet, unul cu...Citeste continuarea

Reteta de ciorba cu afumatura...

Postat de: silvianart in Ciorbe

Preparare Reteta de ciorba cu afumatura dreasa cu bors si leustean Am calit ceapa, am pus morcovul, telina, ardeiul, oasele, am pus apa pana la jumatate, cand a dat in primul clocot, am pus...Citeste continuarea

Rulada din carne tocata cu carnati

Postat de: mirela0911 in Porc

Intr-un vas, se pune carnea tocata impreuna cu oul, pesmetul si miezul de paine inmuiat in apa calduta si stors bine. Se adauga boiaua si patrunjelul, iar la final, usturoiul pisat. Se amesteca...Citeste continuarea

Reteta din copilarie, gogosi ca la...

Postat de: eumimi in Dulciuri

Preparare reteta din copilarie, gogosi ca la gogoserie Mai intai, pregatim o maia din 50 ml lapte caldut, cele 2 linguri de zahar si drojdie (dizolvam bine drojdia) si lasam la loc calduros,...Citeste continuarea

Rulada-tort

Postat de: Adele in Prajituri

Blatul- se separa galbenusurile de albusuri care se mixeaza spuma cu putina sare, separat se mixeaza  galbenusurile cu zahar, ulei si esenta, pana devin spuma. Se adauga faina si se...Citeste continuarea

Rulada de carne cu nuca si merisoare

Postat de: andaoana in Aperitive / Garnituri

Trebuie sa luam o bucata frumoasa de carne. O taiem pe lungimea ei, in asa fel, incat sa se deschida. Nu taiem pana la capat ca sa obtinem doua bucati, trebuie sa avem doar o bucata. Cu batatorul...Citeste continuarea

Rulada cu fulgi de zapada

Postat de: oanapl in Prajituri

Bati albușul de ou cu un praf de sare intr-un bol, până devine spumos, apoi adaugi treptat zaharul pudra. Cerni faina peste bezea si amesteci usor de jos in sus. Adaugi si zeama de lamaie...Citeste continuarea

Rulouri cu crema de cremsnit

Postat de: eumimi in Prajituri

Mai intai, lasam aluatul de foietaj la dezghetat, apoi il taiem intindem putin cu sucitorul sa devina mai subtire. Taiem fasii de cca 1 cm latime si le rulam pe cornete sau pe sulurile facute din...Citeste continuarea

Racitura de porc

Postat de: mirela0911 in Porc

Se spala bine bucatile de carne, cap, picioare apoi se asaza intr-o oala de inox inalta si se toarna apa, cat sa treaca peste ele de 2-3 degete. Se curata ceapa si se pun intregi in oala si 1 lg...Citeste continuarea

Rata la cuptor

Postat de: ladydi in Rata

Se ia ratoiul, se scapa de fulgi si tuleie si se parleste. Il crestam pe piept si pe spate, cu un cutit cu lama subtire si il frecam bine cu sare. Introducem in ratoi o lamaie, o crenguta...Citeste continuarea

Reteta de prajitura Fanta cu branza...

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Iata cum se prepara  Reteta de prajitura Fanta cu branza si blat de cacao Blatul: Se separa ouale. Albusurile se mixeaza spuma tare cu un praf de sare. Se lasa deoparte....Citeste continuarea

Rulada cu ciocolata si banane

Postat de: panacris in Dulciuri

  Albușurile se bat spumă împreună cu praful de sare și zahărul. Gălbenușurile se amestecă cu uleiul, apoi se adaugă treptat în bezea, și se amestecă ușor...Citeste continuarea

Rulada de cascaval

Postat de: amalia01 in Aperitive / Garnituri

  Cascavalul il pui la fiert intr-o oala cu apa, cu ambalajul de plastic cu tot, pentru cca. 15 minute. Desfaci ambalajul si asezi cascavalul moale pe folie alimentara, apoi il intinzi...Citeste continuarea

Rulada aperitiv cu pate si crema de...

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Blatul: Separam ouale. Mixam galbenusurile cu putina sare si piper, apoi adaugam uleiul si laptele. Incorporam faina si praful de copt. Albusurile le mixam cu un praf de sare pana devin...Citeste continuarea

Rulada de porc cu legume

Postat de: amalia01 in Porc

Carnea o speli bine sub jet de apa rece si o tai astfel incat sa obtii o bucata subtire si suficient de mare, pe care o bati si o condimentezi cu sare si piper. Ceapa si ciupercile le tai...Citeste continuarea

Rulada din carne de porc

Postat de: Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Muschiul de porc se taie astfel incat sa devina cat mai amplu si se bate cu ciocanul.  Carnea se taie in bucatele si se da prin robot...Citeste continuarea

Rulada cu peltea de portocale si...

Postat de: katty in Dulciuri

Pregatim mai intai crema. Topim la bain marie ciocolata rupta bucati si frisca lichida, apoi o racim pana la temperatura camerei si o dam la frigider cateva ore. Intre timp pregatim rulada....Citeste continuarea

Rulada cu crema de lichior de oua

Postat de: katty in Dulciuri

Punem frisca si cioolata rupta bucatele intr-un castron. Asezam castronul cu fundul pe o craticioara in care am pus putina apa si o punem la foc. Amestecam pana ciocolata se topeste si frisca se...Citeste continuarea

Rata cu rodii si portocale

Postat de: katty in Rata

  Frecam rata cu amestecul de sare, piper,coaja de portocala.Punem rata intr-o tava si turnam peste ea zeama de portocala si rodie. Punem si  rozmarinul. Acoperim cu folie de aluminiu...Citeste continuarea

Rulada de foietaj

Postat de: cristinutanicolita in Aperitive / Garnituri

Dezghetam aluatul.  Dam drumul la cuptor.  Indindem putin aluatul de foietaj, îl tăiem in doua. Luam o foaie, indindem ketchup, punem salamul de luat,cârnații si...Citeste continuarea

Rulada de porc fiarta si afumata

Postat de: Constelatialeu in Porc

Am impartit bucata de carne in doua si am taiat-o in asa fel incat sa nu fie foarte groasa (bucata de la burta e impanata si nu foarte groasa, se poate ''extinde'' destul de mult). Intr-un...Citeste continuarea

Rulouri din carne de porc

Postat de: stefy_a in Porc

Cascavalul si kaizerul se taie bucatele. Se pun fleicile in folie alimentara si se bat ca pentru snitele. Se condimenteaza pe ambele parti cu sare, piper si condiemente pentru porc. Se asaza peste...Citeste continuarea

Rulada din muschiulet de porc

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Porc

Mai intai, pregatim omleta din cele 4 oua. Adaugam condimente dupa gust si mozzarella. Eu am pus vegeta si boia dulce. Taiem muschiuletul de porc, astfel incat sa obtinem o bucata intreaga si...Citeste continuarea

Rondele de macrou cu usturoi si lamaie

Postat de: Constelatialeu in Peste

Lasam sa se dezghete pestele, il crestam pe burta si scoatem matele, apoi il spalam bine si-l taiem rondele, presaram sare peste rondele. Separat, radem lamaia, o curatam de coaja si apoi o taiem...Citeste continuarea

Rulada din carne tocata la cuptor...

Postat de: Valclaudia in Porc

Pentru rulada de carne, incingem cuptorul la 180 grade C. Intr-un castron incapator, punem carnea tocata, feliile de paine inmuiate in apa si stoarse bine, 2 oua, sare si piper dupa gust....Citeste continuarea

Rasturnata cu prune si nectarine

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Cuptorul se preincalzeste la 180 grade C. Separam ouale, batem albusurile spuma cu sarea. Frecam galbenusurile cu praful de copt si zaharul pana isi dubleaza volumul si se albesc. Adaugam...Citeste continuarea

Risotto la cuptor cu pulpe de pui...

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Se amesteca piperul cu sare si coaja de lamaie si se ung pulpele cu acest mix, mai ales partea cu piele. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie...Citeste continuarea

Reteta delicioasa de Profiterol cu...

Postat de: BakeUpArtist in Dulciuri

Preparare Reteta delicioasa de Profiterol cu crema de vanilie si glazura de ciocolata Aluat choux Puneți apa împreună cu sarea și uleiul la fiert; când au început...Citeste continuarea

Rulada C

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Mai intai topim untul. Separam albusurile de galbenusuri, albusurile cu un praf de sare le mixam bine pana obtinem o spuma tare. Galbenusurile cu zaharul le mixam bine, apoi adaugam si untul topit...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]