Requeson revuelto (Ricotta la...
Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / GarnituriSe incalzeste uleiul intr-o tigaie, la foc mediu spre mare. Se adauga ceapa si chili si se calesc 4 minute, pana se inmoaie. Se adauga rosiile si se gatesc 6 minute, amestecand frecvent. ...Citeste continuarea
Reteta de prajitura Carpati, cu foi...
Postat de: mirela0911 in PrajituriCum se prepara Reteta de prajitura Carpati, cu foi si crema delicioasa Foile: Intr-un bol se mixeaza ouale cu zaharul, pana se obtine o compozitie cremoasa. Se adauga pe rand...Citeste continuarea
Rassols - Salata ruseasca cu somon...
Postat de: ctlina in SalateSe fierb cartofii si morcovii in apa cu sare. Se curata si se lasa sa se raceasca bine. Ardeiul rosu, ouale (pastrati 1 ou pentru decor), somonul si castravetii se taie in cubulete mici....Citeste continuarea
Rulouri cu dovleac
Postat de: MotanLaOale in PrajituriAluatul se lasa la dezghetat. Intai se prepara umplutura ca sa aiba timp sa se raceasca. Dovleacul se curata de seminte si coaja si se da pe razatoarea mare. Se amesteca cu zaharul, untul...Citeste continuarea
Reteta de prajitura cu gem si bezea...
Postat de: Criss in PrajituriPreparare Reteta de prajitura cu gem si bezea simpla si delicioasa Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat si uleiul, pana isi dubleaza volumul si se albesc. Se adauga apoi...Citeste continuarea
Rulada leopard cu crema de ciocolata
Postat de: Oana in PrajituriMixeaza galbenusurile cu zaharul pana se umfla si se albesc. Adauga faina si amesteca usor. Mixeaza cele 6 albusuri de ou cu un praf de sare...Citeste continuarea
Rulada din carne tocata, cu...
Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / GarnituriCompozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmentul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul verde il tocam marunt, il adaugam peste carne si tot...Citeste continuarea
Reteta delicioasa de plachie de...
Postat de: deyutzky in Crap / CarasIngrediente Reteta delicioasa de plachie de peste cu usturoi si legume Pestele il spalam, il curatam, apoi il taiem bucati late. Presaram cu sare toate bucatile de peste. Ungem apoi...Citeste continuarea
Ravioli din dovlecei umpluti cu...
Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legumeSe caleste ceapa in putin ulei de masline, pana devine translucida. Se adauga apoi spanacul, se acopera cu un capac si se lasa 5-8 minute, pana se decongeleaza si mare parte din apa s-a...Citeste continuarea
Rulouri din carne de porc umplute...
Postat de: Satisfyyourcravings in PorcSe incalzesc 3 linguri de ulei intr-o tigaie si se calesc ceapa si usturoiul. Se adauga otetul balsamic, apoi rosiile in bulion si ardeii copti, tocati si se gatesc 3-4 minute. Cu...Citeste continuarea
Risotto cu branza Asiago si creveti
Postat de: Satisfyyourcravings in Fructe de mareSe incalzesc 2 linguri de unt intr-o oala cu fund dublu (eu am folosit una din fonta), la foc mediu. Se toaca ceapa si usturoiul marunt si se calesc in unt 3-4 minute, pana devin...Citeste continuarea
Reteta gustoasa de paste cremoase...
Postat de: deyutzky in SpagheteCum se prepara Reteta gustoasa de paste cremoase cu sos de smantana si usturoi Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe pachet. Intr-o tigaie incingem uleiul si punem 3 catei...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: nico_nico in PrajituriReteta de preparare a papanasilor Din branza,oua,faina,zahar,zahar vanilat,sare,unt topit si racit si bicarbonat se face un aluat potrivit care sa nu se prinda de maini.Din...Citeste continuarea
Reteta de gogosi pufoase, cu aluat...
Postat de: Bucataras in DulciuriPreparare Reteta de gogosi pufoase, cu aluat dospit, facute cu paharul sau impletite Pune laptele intr-o craticioara impreuna cu zaharul si lasa-l putin pe foc pana se topeste zaharul....Citeste continuarea
Rulada din carne de porc
Postat de: eumimi in PorcCarnea se subtiaza usor ca la friptura, sa fie cat mai subtire si apoi se bate bine sa fie cat mai subtire. Facem omleta: batem 3 oua, adaugam patrunjel tocat si prajim in ulei. Se...Citeste continuarea
Rulada cu dulceata de visine
Postat de: diaconta in PrajituriAm pregatit foaia de rulada în tava mare a aragazului (36 x 36 cm). Am separate albusurile de galbenusurile oualor. Galbenusurile le-am amestecat cu uleiul si vanilia. Albusurile...Citeste continuarea
Rulada picanta la slow cooker...
Postat de: Ina in Slow CookerAlegem bucati de burta cu sorici, nu foarte grase. Daca este cazul, indepartam cu un cutit excesul de grasime. Desfacem bucatile de burta in asa fel incat sa fie suficient de mari pentru a le...Citeste continuarea
Rulada cu crema de cacao si rom
Postat de: Nadyne in DulciuriOuale se mixeaza cu zaharul la viteza mare, minim 5 minute, se obtine o compozitie cremoasa. Se adauga uleiul, trepat, amestecand pana la incorporare de fiecare data. Incepand de acum...Citeste continuarea
Reteta Tiramisu fara oua, cum sa...
Postat de: mirela0911 in PrajituriMod de preparare Reteta Tiramisu fara oua, cum sa prepari un desert clasic, adaptat la nevoile tale Se prepara cafeaua. Se indulceste cu zahar (poate diferi cantitatea de zahar in functie de...Citeste continuarea
Rasol afumat cu cartofi, la cuptor
Postat de: rocsi_1612 in PorcParlim rasolul pe flacara aragazului in cazul in care mai are urme de par, il spalam. Intr-o oala cu apa, punem rasolul, boabe de piper negru si alb, foile de dafin si ceapa curatata si taiata...Citeste continuarea
Rulouri cu fineti
Postat de: GeorgianaGrigorescu in DulciuriAm pus 400 g faina intr-un vas incapator pentru framantare. Am incalzit laptele, am adaugat zaharul in lapte si am amestecat pana s-a topit. Am adaugat si dojdia uscata in lapte omogenizand....Citeste continuarea
Rulada cu crema de branza si unt de...
Postat de: mirela0911 in PrajituriBlatul: Se separa ouale. Albusurile se bat spuma are cu un praf de sare si zaharul adaugat pe rand. Se mixeaza bine pana se obtine o spuma tare. Galbenusurile se amesteca cu uleiul apoi se...Citeste continuarea
Rulada picanta cu nuca si ardei iute
Postat de: diaconta in Aperitive / GarnituriAm condimentat carnea,am adaugat pesmetul,oul,verdeata,usturoiul pisat si pâinea ,pe care am înmuiat-o în apa calduta,am stors-o si am farâmitat-o. Am omogenizat...Citeste continuarea
Reteta de dovleac placintar...
Postat de: Pungasa_Rogue in ConserveIata cum se prepara Reteta de dovleac placintar conservat pentru iarna Dovleacul curatat de coaja si seminte se da pe razatoarea mare si se pune la fiert impreuna cu zaharul, amestecand din...Citeste continuarea
Rulada aperitiv cu crema de branza,...
Postat de: simona72 in Aperitive / GarnituriPentru blat: se mixeaza albusurile impreuna cu sarea pana se formeaza o bezea. Se adauga in fir subtire uleiul in timp ce mixam. Faina se amesteca cu praful de copt si putin piper alb macinat...Citeste continuarea
Risotto cu ciuperci si carnati...
Postat de: cristeena20 in Mancaruri cu carneCand pregatim risotto trebuie sa amestecam mereu pana e fiert si cremos si adaugam treptat supa pe masura ce seaca lichidul . Initial tocma ceapa marunt si ocalim cu un catel de ustutoi...Citeste continuarea
Rogan Josh – miel in stil indian
Postat de: Ina in Mancaruri cu carnePulpa de miel se taie in bucati potrivite. Amestecam usturoiul feliat cu ghimbirul şi cu o lingură de apă obtinand o pastă fină. Încingem uleiul într-o tigaie mare ( eu am...Citeste continuarea
Rulouri cu crema de alune de padure
Postat de: ancutsa in DulciuriRulourile: Se lasa aluatul la incalzit la temperatura camerei. Pentru aceste rulori, eu am avut forme speciale de patiserie, insa daca nu aveti, le puteti confectiona din hartie cartonata...Citeste continuarea
Rulada de branza cu somon
Postat de: Oana_Georgiana in Aperitive / GarnituriIntr-un castron mai mare amestecam toate branzeturile pe care le-am tinut in prealabil la temperatura camerei. Gelatina se dizolva in vin si apoi se tine la bain-marie aproximativ 15 minute la foc...Citeste continuarea
Rulada de curcan cu legume
Postat de: ctlina in Mancaruri cu carneIncălziti untul intr-o tigaie profunda pe foc. Puneți rulada și lăsați-o sa se rumeneasca pe toate partile timp de 5 minute. Se adaugă ceapa tocata, ardeiul rosu taiat cubulete,...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: RuxyRux in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Mai intai se pregatesc ingredientele. Am preparat pesmetul: am pus uleiul si pesmetul pe foc mic, am amestecat cateva minute pana s-a rumenit. Eu i-am...Citeste continuarea
Rulada cu fructe de padure
Postat de: GeorgianaGrigorescu in DulciuriSeparam albusurile de galbenusuri. Mixam spuma albusurile, adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana se topeste. Adaugam galbenusurile , apoi faina amestecand usor. La final adaugam...Citeste continuarea
Rulada cu fineti
Postat de: GeorgianaGrigorescu in DulciuriMixam galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul. Adaugam uleiul apoi apa fierbinte mixand in continuare, Adaugam si faina amestecata cu praful de copt si la final...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: RuxyRux in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Se amesteca branza dulce cu oul, zaharul, grisul, faina, aromele, coaja de lamaie, praful de sare si praful de copt. se lasa la odihnit aluatul pana fierbem...Citeste continuarea
Rulada din vinete la gratar cu ton...
Postat de: Bucataras in Ton1. Tăiaţi roşiile, spălaţi şi tăiaţi frunzele de andivă; tocaţi ceapa verde. 2. Amestecaţi tonul RIO Mare scurs cu roşiile şi ceapa tocată, adăugând sare şi piper. Pe...Citeste continuarea
Reteta simpla si delicioasa de orez...
Postat de: deyutzky in Mancaruri de postPreparare Reteta simpla si delicioasa de orez cu ciuperci si legume Curatam si spalam bine ciupercile, apoi le taiem cuburi si le lasam deoparte. Curatam, spalam si tocam ceapa, apoi...Citeste continuarea
Rosii cherry cu usturoi si busuioc
Postat de: postavaru in ConserveSpalam rosiile si le curatam coditele apoi le taiem pe jumatate. Asezam rosiile in borcane curate si uscate si le presam putin ca sa nu ramana spatiu intre ele. Deasupra punem cate doi catei de...Citeste continuarea
Rulouri cu vanilie si ciocolata
Postat de: ancutsa in DulciuriRulourile: Se lasa aluatul la incalzit la temperatura camerei. Pentru aceste rulori, eu am avut forme speciale de patiserie, insa daca nu aveti, le puteti confectiona din hartie...Citeste continuarea
Rulada cu crema de vanilie
Postat de: stefy_a in PrajituriBlat: - se separa albusurile de galbenusuri - albusurile se bat spuma, ca de bezea, cu un praf de sare si zaharul - peste ele se adauga galbenusurile - se amesteca usor cu o lingura...Citeste continuarea
Reginette cu sos de rosii si ciuperci
Postat de: AndrutzaP in PastePastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie antiaderenta se pun la calit legumele. Intai ceapa (tocata marunt) apoi ardeiul si usturoiul....Citeste continuarea
Rulada cu model si crema de iaurt...
Postat de: mady90 in DulciuriPt foaia de rulada: Separam ouale si le presaram cu un praf de sare, atat albusurile cat si galbenusurile si lasam asa 2-3 minute. Batem apoi albusurile spuma cu jumatate din cantitalea...Citeste continuarea
Rulada cu crema de vanilie,...
Postat de: rocsi_1612 in DulciuriIncepem cu crema , pentru ca trebuie sa stea la frigider. Punem frisca lichida intr-o cratita, adaugam ciocolata rupta bucatele. Trasferam cratita pe baie de aburi, amestecam continuu,...Citeste continuarea
Rulada aperitiv
Postat de: eumimi in Aperitive / GarnituriSe bat ouale putin cu un tel si apoi se adauga smantana si se amesteca bine. Se adauga si faina si praful de sare si se incorporeaza si acestea. Se toarna compozitia in tava peste hartia de...Citeste continuarea
Rotunjoare cu dulceata de zmeura si...
Postat de: ancutsa in DulciuriSe separa ouale. Se bat cu mixerul albusurile cu un praf de sare pana se fac spuma, se adauga zeama de lamaie si zaharul si se bat in continuare pana se intareste spuma. Se adauga treptat...Citeste continuarea
Rigatoni cu carne
Postat de: MotanLaOale in PasteSe curata ceapa si se toaca marunt. Se curata ardeii si se taie patratele. Rosiile se spala si se toaca cubulete. Se pune uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa si ardeiul 4-5 minute....Citeste continuarea
Rosii umplute cu ton si sardine, in...
Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / GarnituriSpalam rosiile, le taiem un capac. Cu ajutorul unei lingurite, scoatem pulpa de rosie, pe care o punem intr-un bol, iar rosiile scobite le punem cu gura in jos, pe un tocator, sa se scurga putin....Citeste continuarea
Rulada raw vegana
Postat de: andaoana in PrajituriPunem in apa curmalele si nucile , in doua castroane separate si le lasam cel putin 2 ore . In vasul unui mixer punem ingredientele pentru blat : taratele, curmalele hidratate mierea,...Citeste continuarea
Rulada tricolora umpluta cu crema...
Postat de: momo121 in Aperitive / GarnituriPentru inceput ne trebuie 6 boluri, 3 mari si 3 mici + 3 linguri. Separam ouale, albusurile le punem in bolurile mari, cate 2 in fiecare bol, iar galbenusurile in bolurile mici, tot cate 2 in...Citeste continuarea
Rulouri aperitiv din dovlecel verde
Postat de: momo121 in Aperitive / GarnituriPentru inceput spalam dovlecelul, il stergem si il taiem felii subtiri pe lungime. Intr-o tigaie grill, asezam feliile de dovlecel si le frigem cateva minute pe o parte si alte cateva...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: Alepaty in PrajituriReteta de preparare a papanasilor Branza dulce se amesteca cu oul,zaharul,zaharul vanilinat,coaja de lamaie. Faina se amesteca cu praful de copt si praful de sare. Se amesteca cele doua...Citeste continuarea