A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Rubarba cu ghimbir, portocala si...

Postat de: monicamarton in Salate

Spălaţi tulpina de rubarbă, curăţaţi ghimbirul şi îl spălaţi, curăţaţi portocalele, apoi le tăiaţi pe toate felii şi le aşezaţi în boluri. Turnaţi siropul de agave...Citeste continuarea

Rulouri cu dovleac in caramel

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Curatam dovleacul de coaja si de seminte. Il taiem bucati mai mici si il dam pe razatoarea mare. Prajim un pic nuca si apoi o tocam grosier. Pregatim o tigaie mare (eu am folosit wok-ul), punem...Citeste continuarea

Rulada de omleta cu crema de branza...

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

             Batem ouale bine de tot cu sare si piper,ardeiul kapia il taiem rondele.Incingem putin ulei intr-o tigaie si punem ouale...Citeste continuarea

Rosii pasate pentru iarna

Postat de: violeta30 in Bulion

Rosiile le spalam, apoi le scoatem cotoarele. Intr-un vas mai larg punem apa la fiert pana da in clocot si adaugam rosiile, doar cat sa le acopere cu apa. Lasam pana crapa coaja (in jur de...Citeste continuarea

Rulada din carne de porc cu omleta

Postat de: violeta30 in Porc

Se bate carnea ca pentru snitele, se sareaza si se condimenteaza. Intre timp taiem ceapa cat mai fin, ardeiul cubulete, costita si rosia la fel. Punem la calit ceapa in 2 linguri de ulei,...Citeste continuarea

Rulada din carne tocata cu ciuperci...

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

             Carnea tocata o punem intr-un castron,peste adaugam cele doua oua,sare,piper,usturoiul pisat,ardeiul si ceapa taiate...Citeste continuarea

Rotite cu nuca de cocos si glazura...

Postat de: Alepaty in Prajituri

BLAT : 6 albusuri se bat spuma, se adauga treptat 200 g zahar, zaharul vanilat si se bate  pana se obtine o bezea tare. Intr-un castron mai mic se pun galbenusurile, praful de copt si 4...Citeste continuarea

Rulada cu telemea si cascavea

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Se incalzeste usor 100 ml lapte, se adauga zaharul, 2 lg faina si drojdia zdrobita. Se amesteca bine apoi se lasa sa creasca. Faina se cerne intr-un bol, se amesteca cu sarea, se face in mijloc...Citeste continuarea

Rulouri cu branzeturi si crema de...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput preparam aluatul astfel: -punem faina intr-un castron incapator, facem o groapa la mijloc in care punem sarea, zaharul si drojdia uscata din cele 2 pliculete; -peste drojdie...Citeste continuarea

Rulouri din piept de pui cu spanac...

Postat de: violeta30 in Pui

Spalam pieptul de pui si il feliem in 6 bucati pe care le vom bata cu ciocanul de snitele. Le condimentam dupa preferinte si incepem sa le formam. Vom pune peste pieptul de pui cate o felie de...Citeste continuarea

Rosii umplute cu carne tocata si orez

Postat de: violeta30 in Porc

Curatam ceapa si o tocam cubulete, iar apoi o calim in cele trei linguri de ulei. Intre timp se spala orezul si se adauga peste ceapa calita cu putina apa. Se adauga 2 lingurite de baza...Citeste continuarea

Rasol de vita cu legume la slow...

Postat de: miha in Slow Cooker

Pornind de la reteta de Osso Bucco, am procedat cam asa: Am incins intr-o tigaie uleiul si bucata de unt, apoi am rumenit usor pe ambele parti bucatile de rasol. Le-am pus in vasul slow...Citeste continuarea

Rendang cu carne de vita la slow...

Postat de: Satisfyyourcravings in Slow Cooker

Cu ajutorul unui robot de bucatarie se amesteca si toaca usturoiul, salotele, chili, coriandrul, sare, ghimbirul si turmericul pana se obtine o pasta omogena. Se prajesc bucatile de carne in...Citeste continuarea

Rasol de pui cu legume

Postat de: Dya in Pui

Spalam bine carnea si o punem la fiert. Adunam spuma formata ori de cate ori este necesar. Curatam legumele, le spalam si daca este nevoie le taiem in bucati. Le adaugam la fiert impreuna...Citeste continuarea

Rulada cu biscuiti,fineti si cocos

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Prajituri

Sfaramam biscuitii cat mai marunt. Amestecam biscuitii cu laptele si  cacaoa. Adaugam si cele 3 linguri de crema de ciocolata, amestecand bine. Inpartim compozitia in 2 parti. Intindem...Citeste continuarea

Rulada de porc cu omleta si legume

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Porc

Am taiat muschiuletul de porc astfel incat sa obtin o fasie mai subtire  si intreaga. Am batut putin fasia de carne pe ambele parti si am presarat putina vegeta. Am facut o omleta din cele...Citeste continuarea

Rulada aperitiv cu carne

Postat de: Mokuska in Aperitive / Garnituri

Tapetam o tava de cozonac cu hartie de copt.  Foile se ung separat cu unt, se presara cu piper si sare,  se aseaza una peste alta, dupa care se pun in tava tapetata, lasand o parte mai...Citeste continuarea

Rosinenschnecke de la Corina

Postat de: Mokuska in Prajituri

Fierbem budinca cu mai putin lapte decat sc rie pe punga (eu in loc de 1 l cat scria am pus doar 700 ml lapte) si cu zaharul. Acoperim cu o folie de plastic si lasam sa se raceasca.  Dupa...Citeste continuarea

Rulada de cacao cu branza dulce

Postat de: gicuta69 in Dulciuri

Umplutura: Intr-un bol se mixeaza branza cu oul, sarea, zaharul, zaharul vanilat si smantana. La sfarsit se adauga stafidele pe care le-am inmuiat in rom 20-30 de minute. Blat: Se separa...Citeste continuarea

Rulada cu crema de branza si portocala

Postat de: daniastefania in Prajituri

Prima data vom face blatul. Separam ouale. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Galbenusurile le mixam cu zaharul, pana se deschid la culoare. Adaugam peste galbenusuri, albusurile,...Citeste continuarea

Rosii pizzaiola

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Rosiile se spala si la fiecare se taie un capacel. Cu ajutorul unei lingurite scobim interiorul rosiilor (NU il aruncati, puteti face un sos cu el) . Presaram sare in interior si punem rosiile cu...Citeste continuarea

ROȘII CHERRY PENTRU IARNĂ

Postat de: panacris in Conserve

Roșii cherry sănătoase fără crăpături, se spală și apoi se așează în borcane steriliztate. Se adaugă cățeii  de usturoi, mărunțiți, cca. 1 cățel /borcan.și 4 frunze...Citeste continuarea

Rulouri din vinete

Postat de: Bunica in Mancaruri cu carne

Vânata și dovlecelul se spală și se taie pe lungime în felii subțiri Într-o cratiță pune la fiert apa cu sare. Când apa clocotește adaugă feliile de dovlecel...Citeste continuarea

Risotto cu mix de ciuperci si...

Postat de: raluca95 in Mancaruri cu carne

Prima dată facem costita crocanta: tăiem bucatele mici mici costita si o prajim fara adaos de grăsimi in tigaie până pierde grasimea si devine crocanta (eu am avut o costita mai grasă,...Citeste continuarea

Rulouri de butterfish, cu crochete...

Postat de: AlexTeacher in Peste

Intindeti feliile de peste afumat pe un tocator; Adaugati peste acestea crochete de paine prajita unse in prealabil cu crema de branza cu ciuperci, frunzele...Citeste continuarea

Rosii decojite in suc propriu

Postat de: Pungasa_Rogue in Conserve

Se pune o oala cu apa la fiert. Se iau coditele de la rosii, apoi se spala si se baga in apa clocotita timp de 2-3 minute. Cu ajutorul unei palete se iau rosiile din oala, se scurg, se lasa sa...Citeste continuarea

Rasturnata cu visine si crema de lime

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Blatul: Batem galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Adaugam uleiul si amestecam, iaurtul, praful de copt si esenta. Faina o incorporam treptat. Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare,...Citeste continuarea

Rosii prajite cu ardei copt si...

Postat de: caroline in Vita

Ardeii eu i-am avut deja copti . Daca aveti ardei proaspeti , coaceti-i la flacara aragazului pana ce se coc bine pe toate partile . Puneti ardeii intr-un vas cu apa si lasati acoperiti pentru 30...Citeste continuarea

Raffaello

Postat de: daniastefania in Prajituri

Se pune frisca sa fiarba. Cand incepe sa fiarba, se ia de pe foc si se adauga ciocolata bucatele. Se amesteca bine, sa se topeasca ciocolata. Apoi se adauga 100 g cocos. Se amesteca bine si se da...Citeste continuarea

Ruladă cu mac și cremă de lămâie

Postat de: panacris in Dulciuri

Albușurile se mixează energic cu un praf de sare și oțetul de căpșuni. Apoi se adaugă zahărul tos și zahărul vanilinat, amestecându-se energic până ce se obține o bezea...Citeste continuarea

Rulada cu crema de ciocolata

Postat de: Geanina87 in Dulciuri

Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma tare adaugandu-se treptat cate o lingura de zahar si zaharul vanilat. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul pe care il turnam putin cate...Citeste continuarea

Rulouri din dovlecei, vinete si cas

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Se curata cartofii, se taie in cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt aproape fierti se iau de pe foc si se scurg de apa. Kaizerul se taie fasiute subtiri, la fel si ardeiul...Citeste continuarea

Rulouri rapide de pui cu bacon

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Pui

Am taiat pieptul de pui in  felii cat mai subtiri pe lungime.Am batut putin fiecare felie.Unele au iesit mai mari, altele mai mici.Le condimentam cu sare,piper si boia dulce. Asezam pe...Citeste continuarea

Rulouri de vinete cu pui

Postat de: licurici_lra in Pui

Vanata am taiat-o pe lung, am presarat sare, apoi am gatit fasiile de vinete pe grill, cate 1 min pe fiecare parte. Pieptul de pui si rosiile le-am taiat cubulete, cascavalul l-am...Citeste continuarea

Ruladă şi minitarte cu cremă de...

Postat de: diaconta in Dulciuri

Pentru început am pregatit rulada. Am mixat ouale cu zaharul pâna s-au deschis la culoare si si-au dublat volumul. Am adaugat faina amestecata cu praful de copt si sarea. Am...Citeste continuarea

Rulada cu dulceata si crema de branza

Postat de: kamely in Dulciuri

Pentru foi separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Apoi adaugam zaharul cate o lingura si batem in continuare pana devine o bezea tare si lucioasa....Citeste continuarea

Rulada cu cafea si crema de mure

Postat de: andaoana in Prajituri

Blatul: Pregatim o tava dreptunghiulara de 20x30 cm , pe care o tapetam cu hartie si pornim cuptorul la 180 grade sa se incalzeasca. Intr-un castron spargem ouale si le batem impreuna cu...Citeste continuarea

Rubarba in sirop de capsuni

Postat de: sufletista in Sirop / Compot

Intr-o cratita adaugam siropul de capsuni,zaharul si lamia taiat felii. Punem pe foc pana se dizolva zaharul. Intre timp spalam si  curatam rubarba,o taiem bucati de cca 2-3 cm,...Citeste continuarea

Rulada de ceafa de porc cu carne...

Postat de: AlexTeacher in Slow Cooker

Introduceti carnea tocata intr-un bol; Dati ceapa pe razatoare si amestecati-o in carne; Tocati mararul si patrunjelul marunt si...Citeste continuarea

Rotolo cu dovleac si spanac by...

Postat de: Satisfyyourcravings in Paste

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.  Se coace dovleacul pentru o ora jumatate. Intre timp, se incalzeste putin ulei intr-o tigaie, la foc mediu spre mic si se adauga ceapa,...Citeste continuarea

Rulouri cu sunca si cascaval

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri

Lasam aluatul sa se decongeleze.Intre timp dam pe razatoare  sunca si cascavalul, apoi le amestecam  cu un ou.Intindem aceasta compozitie peste foaia de aluat si rulam.Taiem bucati de...Citeste continuarea

Rulade din foi de lasagna cu...

Postat de: mirela0911 in Ficat

Ruladele: Ficatul se pune in apa rece si se lasa cca 1/2 ora. Se taie cubulete, se spala si se lasa la scurs. Ardeiul se spala si se taie felii subtiri. Rosia se opareste pt cateva secunde apoi...Citeste continuarea

Rulouri cu crema de vanilie

Postat de: licurici_lra in Dulciuri

Pentru crema de vanilie am pus laptele la fiert cu zaharul, miezul de la pastaia de vanilie si faina. Am amestecat continuu cu un tel sa nu se faca cocoloase si l-am lasat pe foc...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Prajituri

Reteta de preparare a papanasilor Am batut oul cu zaharul si zaharul vanilat.Am adaugat urda,grisul si faina amestecata cu praful de copt, apoi coaja rasa de lamaie.Am modelat papanasii si i-am...Citeste continuarea

Rulouri din piept de pui cu carnati...

Postat de: caroline in Mancaruri cu carne

Feliile de piept de pui le spalam si le stergem bine de apa cu ajutorul unui servet de hartie.  Daca sunt prea groase le batem putin pentru a le subtia. Astfel se vor rula mai usor....Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Branza se amesteca cu zaharul, esentele, grisul, oul si faina. Se amesteca ingredientele cu un tel. Intr-o oala punem apa la fiert cu un praf de sare....Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Intr-un bol punem branza, smanatana, zaharul, ouale si le mixam pana obtinem o crema. Adaugam praful de copt, zaharul vanilat, coaja rasa de lamaie. Cernem...Citeste continuarea

Ratatouille la cuptor

Postat de: simona72 in Mancaruri de legume

Spalam vanata si dovlecelul, fara a indeparta coaja, taiem capetele si cu un cutit bine ascutit taiem legumele in felii subtiri. Le pudram cu sare, le asezam intr-o strecuratoare si le lasam putin...Citeste continuarea

Rulada de pui

Postat de: ctlina in Pui

Pieptul de pui se taie cu un cutit pe toata lungimea lui pentru a obtine o felie subtire. Se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat,   Pregatim untul de usturoi.  ...Citeste continuarea

Rulada cu gem de gutui si nuca

Postat de: susu in Dulciuri

Lasam ouale la temperatura camerei dupa care separam galbenusul de albus. Nucile curatate se dau foarte putin la cuptor cat sa nu fie crude. Se amesteca mereu in ele si nu se lasa nesupravegheate...Citeste continuarea

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]