A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Rulada de piept de porc la slow...

Postat de: MotanLaOale in Slow Cooker

Bucata de fleica trebuie sa fie mai subtire si impanata. Se pune pe tocator cu stratul de grasime dedesubt si se presara cu condimentele. Se ruleaza strans si se leaga cu ata de bucatarie....Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: momo121 in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Amestecam branza cu sarea si zaharul, adaugam pe rand ouale, smantana, vanilia, iar la urma faina si amestecam cu telul, pana obtinem o compozitie usor moale...Citeste continuarea

Rulouri din carne de manzat

Postat de: panacris in Vita

Feliile de carne preparate, ca pentru snițel, adică feliate cât mai subțire, se asezonează cu sare, piper, apoi se ung cu muștar. Pe fiecare bucată de carne asezonată, se așează o...Citeste continuarea

Rulada cu ciocolata

Postat de: mihasara in Dulciuri

    Separam albusurile de galbenusuri. Adaugam peste albusuri un praf de sare si 2 linguri de zahar, iar celelalte 2 linguri le punem peste galbenusuri. Mixam mai...Citeste continuarea

Reteta de varza murata cu carne de...

Postat de: elucubratiiculinare in Porc

Preparare Reteta de varza murata cu carne de porc, cimbru si suc de rosii Se toacă varza fideluță. Eu o las întotdeauna peste noapte în apă rece, pentru a se desăra....Citeste continuarea

Rulouri cu cirese

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-un vas se amesteca faina cu sarea, zaharul, coaja, drojdia, facem o gaura in mijloc adaugam ouale batute, untul, esenta de rom si framantam adaugand treptat laptele caldut. Acoperim si...Citeste continuarea

Rulada de cascaval

Postat de: andaoana in Aperitive / Garnituri

Intr-un vas mare cu apa punem cascavalul in amabalaj sau pus intr-o punga de copt inchisa ermetic . Punem vasul pe foc si lasam sa se incalzeasca pana cand cascavalul devine foarte maleabil....Citeste continuarea

Rulada de porc cu nuci si fructe...

Postat de: andaoana in Aperitive / Garnituri

Carnea o batem cu ciocanul de batut carne pana cand este ca si pentru snitel , dar vom obtine o singura bucata . O ungem cu ulei de masline si o condimentam cu sare , piper si nucsoara razuita si...Citeste continuarea

Rosii uscate in ulei de masline

Postat de: sufletista in Conserve

Rosiile se spala si se usuca bine dupa care se taie felii. Daca sunt mici le lasam intregi. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Le stropim cu ulei si le condimentam cu...Citeste continuarea

Rulouri cu cascaval, bacon si...

Postat de: katty in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol amestecam faina cernuta si taratele. Incalzim putin laptele batut cat sa putem tine un deget in el fara sa ne ardem, apoi punem in el zaharul, sarea,  drojdia sfaramata si uleiul...Citeste continuarea

Rulada de porc

Postat de: sufletista in Porc

Bucata de carne se sareaza si se lasa 2 ore la rece. Se  stropeste carnea cu ulei si se condimenteaza carnea cu condimente si se ruleaza cat mai strans. Se leaga cu ata si se lasa 24...Citeste continuarea

Rebra - prajitura bulgareasca

Postat de: mihasara in Dulciuri

Frecam albusul cu otetul si zaharul pana se transforma in bezea. Amestecam jumatate de bezea cu nuca macinata si putina zeama de lamaie. Se formeaza un aluat taricel care...Citeste continuarea

Rulada de porc la slow cooker...

Postat de: privatelaura in Slow Cooker

Fleica nu trebuie sa fie foarte grasa si nici foarte groasa. Eu am crestat-o in zona in care mi s-a parut mai groasa. Am pus cateva rosii din conserva, rosii care aveau ulei de masline, si am...Citeste continuarea

Reteta traditional romaneasca de...

Postat de: merisor67 in Ciorbe

Preparare Reteta traditional romaneasca de ciorba din oase de porc acrita, cu zeama de varza Oasele de porc, portionate in bucati mai mici, se pun la fiert in apa clocotita cu sare, pentru...Citeste continuarea

Rulouri cu mere

Postat de: Jymy in Dulciuri

Drojdia o pasăm împreună cu o linguriţă de zahăr, până ce devine lichidă. O lăsăm într-un loc călduţ, pentru 10 minute aproximativ, pană îşi dublează...Citeste continuarea

Rulouri cu somon si crema de branza

Postat de: luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri

Se pune intr-un vas la fiert 100ml apa cu sare cand da in clocot se adauga ~ 3lingurite de orez spalat in prealabil . Cand e gata se scuge de surplusul de apa daca e necesar. Se curata de coaja...Citeste continuarea

Rulada din omleta

Postat de: gicuta69 in Aperitive / Garnituri

Spargem ouale intr-un castron si le batem bine cu telul. Condimentam cu sare si piper,adaugam ardeiul,morcovul , patrunjelul tocat si amestecam . Incingem o tigaie la foc mediu si o ungem cu...Citeste continuarea

Racituri

Postat de: AlexandraOrdean in Porc

Se spala bine carnea si se pune in oala cu foi de dafin, boabe de piper si doua cepe potrivite crepate in 4. Se pune apa pana trece de carne cu 15-20 cm. Se dau la fiert pana...Citeste continuarea

Ratatouille

Postat de: cris2711 in Mancaruri de legume

1)Pentru inceput se taie ardeii ,dovlecelul ,vanata si rosiile  cubulete,iar ceapa si usturoiul se toaca marunt. 2)Intr-o tigaie Wok se pune uleiul de masline la foc mediu,in care se...Citeste continuarea

Rulada cu sunca si branza de capra

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Intr-un vas larg se cerne faina. Se pune sarea si se amesteca. Se face o gaura in mijloc si se pune drojdia zdrobita. Se adauga peste drojdie 1 lgt zahar si cca 100 ml lapte caldut. Se amesteca...Citeste continuarea

Rata pe varza dulce

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Rata

Intr-un vas termorezistent am asezat morcovul,telina,pastarnacul si ceapa taiate bucati.Am asezat peste ele carnea de rata condimentata( 2 pulpe,un piept si o aripa),un pahar de apa, o jumatate de...Citeste continuarea

Rulada aperitiv cu crema de branza

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput facem crema de branza. Am avut branza de vaca proaspata,mai moale pe care am mixat-o putin cu untul moale si apoi am adaugat smantana mixand in continuare pana am obtinut o crema...Citeste continuarea

Rulada de vitel cu nuci

Postat de: timea in Aperitive / Garnituri

Nucile le tocam si le prajim intr-o tigaie teflonata. Ceapa si ardeiul le tocam cubulete mici si le calim intr-o lingura de ulei de masline. Amestecam intr-o farfurie adanca nucile prajite...Citeste continuarea

Rulada din carne de porc afumata

Postat de: Constelatialeu in Porc

Mai intai amestecam carnea tocata, cu ceapa taiata marunt,adaugam piper si ou si omogenizam. Apoi luam bucata de carne afumata si o crestam pe unde este mai inalta, s afie cat mai plata posibil....Citeste continuarea

Rasol de pui

Postat de: Jymy in Pui

Se curata puiul si se pune la fiert la foc potrivit. Se spumuieste ocazional. Cartofii si morcovii (curatati) se adauga cand carnea se patrunde bine. Se sareaza dupa gust si se continua...Citeste continuarea

Rulada dietetica cu crema de ciocolata

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Crema: Intr-o craticioara amestecam galbenusurile cu indulcitorul. Adaugam treptat cacaua si amestecam bine sa nu se formeze cocoloase. Daca vi se pare prea groasa compozitia si nu o puteti...Citeste continuarea

Rulada de pui cu legume

Postat de: CameliaComan in Pui

Despicam pieptul de pui si il taiem in felii subtiri ca pentru snitele. Pregatim mixul de legume. Eu am folosit legume congelate la tigaie cu marar (morcovi, brocoli, ceapa, ciuperci si cartofi)....Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: Ksenya in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Intr-un castron trecem branza  prin sita. Separat frecam oul cu zaharul pana se albeste compozitia. Peste branza cernem faina, adaugam oul cu zaharul....Citeste continuarea

Rasol de mânzat gătit la slow...

Postat de: diaconta in Slow Cooker

Am condimentat rasolul si l-am lasat la frigider câteva ore. Apoi l-am dat foarte bine prin faina si l-am prajit în tigaie pe ambele parti. L-am scos din tigaie si l-am acoperit...Citeste continuarea

Rulouri hot-dog

Postat de: Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri

Se amesteca faina cu drojdia si se lasa 10-15 minute deoparte. Dupa aceea, se adauga un praf de sare, uleiul si laptele caldut si se framanta totul, formand o bila nelipicioasa de aluat. Se...Citeste continuarea

Rasucita cu mac

Postat de: Sim0naWorld in Dulciuri

Mai intai am pregatit aluatul: laptele impreuna cu zaharul l-am incalzit pe foc, amestecand mereu pana ce zaharul s-a topit, iar cand a devenit caldut l-am pus peste drojdie. Untul l-am...Citeste continuarea

Ramen pizza

Postat de: Meea in Pizza

Fierbem 350ml apa.Oprim focul si punem la inmuiat fideaua dintr-un plic (le facem pe rand).Dupa ce s-a inmuiat fideaua o scurgem bine bine de apa si o amestecam cu un ou batut cu sare. ...Citeste continuarea

RULADĂ CU CREMĂ CARAMEL, NUCI ȘI...

Postat de: panacris in Prajituri

PENTRU FOAIA DE RULADĂ: Albușurile se mixează energic cu un praf de sare și oțetul. Apoi se adaugă zahărul tos, amestecându-se energic până ce se obține o bezea fermă. Se...Citeste continuarea

Rulada cu gem de visine si crema...

Postat de: Adele in Dulciuri

Pentru inceput se pregateste blatul : se separa galbenusurile de albusuri,se mixeaza separat albusurile spuma cu putina sare,dupa care se mixeaza galbenusurile cu zahar si esenta pana devin...Citeste continuarea

Rulouri de pui

Postat de: cristinutanicolita in Pui

Pieptul de pui se bate, se sareaza si se umple cu branza. Se ruleaza, se da prin ou si faina (pesmet). Se pun rulourile intr-un vas de yena si se introduc la cuptor pana se rumeneste frumos!...Citeste continuarea

Reteta Ciuperci cu sos alb si...

Postat de: Alepaty in Mancaruri de legume

Cum se prepara Reteta Ciuperci cu sos alb si smantana, o textura cremoasa greu de refuzat: Ciupercile se spala si se decojesc. Se taie in bucati mai mici sau se lasa intregi. Ceapa se...Citeste continuarea

Rulada din piept de pui cu muschi...

Postat de: Pungasa_Rogue in Pui

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Pieptul de pui se cresteaza, se bate cu ciocanul pentru friptura, se spala si se presara cu sare, jumatate de lingurita de boia si putin oregano...Citeste continuarea

Reteta simpla de turte la tigaie:...

Postat de: deyutzky in Piine

Iata cum se prepara Reteta simpla de turte la tigaie: Cum sa faci turte acasa in doar cativa pasi Mi-au iesit 4 turte cu diametrul cat palma.  Puneti intr-un bol faina, iar in mijlocul...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: mihaelar63 in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Se pune o oala cu 2 l apa la fiert. Sarati usor . Intr-o tigaie rumeniti pesmetul cu ulei amestecand sa nu se arda. Adugati zaharul. Spalati prunele si...Citeste continuarea

Rulada de pui cu orez si ghebe in...

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Spalam ghebele si le punem in apa la desarat sau le puteti da cateva clocote sa iese sarea. Spalam orezul, il punem la fiert, apoi il scurgem de apa. Pieptul de pui il spalam, il tamponam cu...Citeste continuarea

Reteta de Tort diplomat - un dulce...

Postat de: iri_love in Torturi

Iata cum se prepara Reteta de Tort diplomat - un dulce festiv si gustos Pentru inceput punem praful de gelatina sa se înmoaie cu 150ml apă călduță, amestecand cu o lingură si se...Citeste continuarea

Reteta de cornuri de post...

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Preparare Reteta de cornuri de post insiropate, cu gem si cacao Mai intai facem  siropul : Intr-un ibric punem apa, zaharul si vanilia. Le punem pe foc, amestecam continuu, pana zaharul...Citeste continuarea

Reteta clatite gustoase de post cu...

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Preparare Reteta clatite gustoase de post cu apa minerala Amestecam intr-un bol faina, sarea, bicarbonatul si zaharul. Adaugam apa treptat si amestecam bine cu un tel pentru a nu se forma...Citeste continuarea

Reteta de tocanita de pipote si...

Postat de: gicuta69 in Pui

Cum se prepara Reteta de tocanita de pipote si inimi, o mancare gustoasa si economica Spalam bine pipotele si inimile si le punem la fiert in apa rece cu un praf de sare. Indepartam spuma care...Citeste continuarea

Risotto cremos cu sofran si baby...

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Intr-o craticioara cu fund dublu se pune untul si uleiul de masline la incins. Ceapa se taie marunt si se caleste pana se inmoaie si devine sticloasa. Adaugam vinul si lasam sa fiarba 2-3 minute....Citeste continuarea

Rulouri cu ciocolata si alune

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Dulciuri

Punem laptele impreuna cu zaharul pe foc pana se topeste zaharul. Intr-un vas mic amestecam bine drojdia cu 3 linguri din laptele in care am topit zaharul si 2 linguri de faina.Laptele trebuie...Citeste continuarea

Rulada cu somon afumat

Postat de: RoXx in Somon

Se pregatesc clatitele in felul urmator : Se amesteca ouale cu faina,se adauga laptele,2 linguri de ulei de masline si un praf de sare.Se lasa la odihnit cel putin o ora. Eu le-am lasat 1 ora si...Citeste continuarea

Rulada de carne cu pesto si rosii...

Postat de: ctlina in Porc

Curatati ceapa si usturoiul si taiati-le marunt. Bateti cotletele. Se condimenteaza cu sare si piper. Punem peste cotlet: pesto, cascaval ras si rosii cherry taiate in 2. Rulam si legam...Citeste continuarea

Rulada de vita

Postat de: cristinutanicolita in Vita

Muschiul de vita se curata de pielita,se bate,se sareaza si se unge cu ulei. Se ruleaza si se baga la frigider 30 min Ardeiul copt se curata de seminte. Branza se da pe razatoare sau se...Citeste continuarea

Reteta de mancare de fasole cu...

Postat de: Pungasa_Rogue in Porc

Preparare Reteta de mancare de fasole cu carnati afumati - Iahnie de fasole Fasolea se spala si se pune la fiert intr-o cratita cu apa. Dupa ce da in cateva clocote, se ia de pe foc si se...Citeste continuarea

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]