A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Rosii, ardei si dovlecei umpluti

Postat de: dantes in Porc

Se da carnea prin masina de tocat carne, se taie ceapa marunt si se caleste putin in ulei, apoi se amesteca cu patrunjelul tocat, carnea tocata se adauga orezul, oul si amestecam totul bine si se...Citeste continuarea

Rulouri din piept de pui

Postat de: MotanLaOale in Pui

Pieptii de pui se curata, se feliaza si se bat cu ciocanul ca la snitele intre doua folii alimentare. Se pun pe o farfurie si se presara cu sare si piper. Celelalte ingrediente se toaca...Citeste continuarea

Rata umpluta cu mere, gutui,...

Postat de: abetina in Slow Cooker

Se foloseste o rata intreaga, se scot din ea toate maruntaile.   Se taie marul, dovleacul, gutuia si cartoful cubulete, se pun intr-un vas. Se adauga ierburile aromate, sarea si boiaua de...Citeste continuarea

Rulouri de vinete pane, reteta...

Postat de: trifadalia in Mancaruri de legume

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lung cat se poate de subtire si se lasa cu sare sa se inmoaie pentru 30 de minute. Apoi se pun la strecurat feliile. Intre timp kaiserul si...Citeste continuarea

Reteta cu nr. 400: Prajitura pentru...

Postat de: ancutsa in Prajituri

  Pentru blat: se bat spumă, cu mixerul, albuşurile cu un praf de sare şi 2 linguri cu zahăr. În alt vas, se amestecă untul cu 5 linguri de zahăr, cu mixerul, se adaugă...Citeste continuarea

Rulada de porc cu branza cheddar

Postat de: ctlina in Porc

Curatati ceapa si usturoiul si tocati-le marunt. Bateti cotletele. Se condimenteaza cu sare si piper. Punem peste cotlet: carnea tocata (sare si piper), 2 felii de cheddar si rosii cherry...Citeste continuarea

Rulouri de curcan gratinate

Postat de: miha in Curcan

Feliile de piept de curcan se bat usor cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu sare, fulgi de ardei iute si fulgi de usturoi. Asezam pe fiecare felie de carne cate o felie de branza,...Citeste continuarea

Reteta de tocanita de ciuperci...

Postat de: vasimur in Mancaruri de legume

Preparare Reteta de tocanita de ciuperci champignon, cu ceapa si usturoi Curăţăm ciupercile, apoi le spălăm bine şi le tăiem felii. Spălăm roșia, o curățăm de pieliță și...Citeste continuarea

Rosii intregi in suc propriu

Postat de: eumimi in Bulion

Mai intai taiem in foarma de x rosiile in jumatate. Punem o cratita cu apa sa dea in clocot, apoi oparim pret de 3-4 minute rosiile.  Le scoatem intr-un bol mare si le lasam sa se...Citeste continuarea

Rosii uscate, in ulei de masline

Postat de: Ina in Conserve

Rosiile se spala bine si se taie pe lung, in jumatati. Am ales rosii prunisoare pentru ca sunt carnoase si nu foarte zemoase. Captusim tavile de aragaz cu folie de aluminiu si aranjam pe folie...Citeste continuarea

Rulada din carne de pui umpluta cu...

Postat de: Pungasa_Rogue in Retete Delikat

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se spala pieptul de pui, se taie astfel incat sa se obtina o bucata mai mare si se bate cu ciocanul. Se unge pe ambele parti cu sare si cu amestecul...Citeste continuarea

Rasol de vitel, cu legume si mujdei...

Postat de: RODIMUR in Vita

Pentru prepararea rasolului cu legume, se procedează ca la supa de rasol, conform rețetei: https://www.bucataras.ro/retete/supa-din-rasol-de-vitel-cu-galuste-de-gris-87590.html În...Citeste continuarea

Rasol de pui cu galuste imperiale

Postat de: panacris in Supe/Ciorbe

Puiul curățat, spălat se pune la fiert în vasul minunat de la Zepter (sunt în criză de timp!)  pentru cca. 15 minute, până ce se ajunge la punctul de fierbere. Apoi...Citeste continuarea

Risotto din paste cu naut si scoici...

Postat de: Satisfyyourcravings in Fructe de mare

Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie mare si se soteaza 1 catel de usturoi tocat fin, iar celalalt zdrobit usor cu podul palmei, tulpinile de patrunjel si chiliul tocat. Se lasa 1 minut,...Citeste continuarea

Risotto cu mazare, ardei gras si somn

Postat de: katty in Retete Delikat

Spalam capetele de peste si le punem la fiert la foc mic intr-o oala cu apa, putina sare, foile de dafin, boabe de piper si ienibahar. Spumam de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama...Citeste continuarea

Rulada de pui cu ficatei picanti si...

Postat de: madi_marin in Retete Delikat

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Se adauga si cateii de usturoi, apoi ficateii condimentati din belsug cu sare, oregano, condiment pentru gratar si un praf de chilli si...Citeste continuarea

Risotto din quinoa la cuptor cu...

Postat de: Satisfyyourcravings in Retete Delikat

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.  Se toaca pancetta, ceapa, usturoiul marunt si ardeiul cuburi.  Intr-o oala cu fund dublu, se incalzeste putin ulei de masline si...Citeste continuarea

Rulada din carne de porc umpluta cu...

Postat de: Pungasa_Rogue in Retete Delikat

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se spala carnea de porc, se taie astfel incat sa devina o bucata mare si intinsa si se bate cu ciocanul. Se da cu putina sare si cu condimentele...Citeste continuarea

Rulouri de dovlecei umplute cu...

Postat de: andaoana in Dulciuri

Dovleceii, eu am folosit zucchini, pe care i-am curatat partial (am mai lasat cate o dunga verde pe ei), i-am feliat pe lungime subtiri (cam ca si pentru pane). Am presarat peste ei sare si i-am...Citeste continuarea

Reteta de post, simpla si gustoasa...

Postat de: vasimur in Mancaruri de post

Cum se prepara Reteta de post, simpla si gustoasa de Ciulama de ciuperci Curățăm și spălăm bine ceapa, după care o tocăm mărunt (eu am folosit un choper de legume). În uleiul...Citeste continuarea

Ravioli proaspete cu sos de branza...

Postat de: ctlina in Paste

Curatati si taiati ciupercile felii. Sotati-le intr-o tigaie in 15 g de unt, timp de 8 minute. Curatati si tocati marunt, ceapa salota. Prajiti-o in 15 g de unt fara s-o colorati,...Citeste continuarea

Ravioli proaspete cu sos cremos si...

Postat de: ctlina in Paste

Se curata morcovul si se taie în tagliatelle subțiri, cu ajutorul unui cuțit de curățat. Tocati marunt ghimbirul. Sotati gimbirul si morcovii intr-o tigaie in 15 g de unt, timp...Citeste continuarea

Rosii umplute cu sos Andalouse si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Reteta de vedeta

Se preincalzeste cuptorul la 190 de grade Celsius. Se amesteca toate ingredientele pentru umplutura.  Se adauga rosiile pe rand intr-o oala cu apa fierbinte, se transfera pe o farfurie...Citeste continuarea

Rulouri de pui in bacon cu orez brun

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Incepeti cu pregatirea  orezului : Spalati orezul, il scurgeti bine. Ceapa verde curatata, o taiati rondele. Morcovul decojit il faceti cuburi, iar ciupercile le spalati si le feliati....Citeste continuarea

Reteta de Sos de iaurt grecesc cu...

Postat de: autodiag in Pt. carne

Preparare Reteta de Sos de iaurt grecesc cu usturoi Se curata usturoiul, se clateste cu apa si se preseaza intr-un castron. Se adauga sarea, piperul si uleiul de masline si se freaca totul cu...Citeste continuarea

Rulada din cotlet de porc

Postat de: ancutsa in Porc

  Se taie cotletul de porc şi se desface cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele. Se taie în două părţi. Se umple cu şunca...Citeste continuarea

Ravioli umplute cu spanac si...

Postat de: gurita_ta2005 in Paste

Se pune o oala cu apa si sare la fiert, pentru a adauga ravioli cand apa incepe sa fiarba. Intr-o tigaie punem putin unt cu ulei de masline, ceapa taiata rondele; dupa ce se inmoaie putin, se...Citeste continuarea

Rulouri de pui cu sos de ciuperci

Postat de: xana in Pui

Taiem pieptul de pui in felii, apoi le batem cu ciocanul de snitele in asa fel in cat sa ramana cat mai intregi si subtiri. Facem o pasta dintr-un catel de usturoi, paprica, sare, piper si o...Citeste continuarea

Racitura terina franceza / Jambon...

Postat de: ctlina in Porc

Am pus la desarat carnea in apa rece timp de 3-4 h si am schimbat apa de 2 ori. Nu era sarata tare, daca este sarata foarte tare, lasati-o o noapte. Curatati ceapa si morcovii. Infingem...Citeste continuarea

Rulada din fleica de porc, cu carne...

Postat de: diaconta in Slow Cooker

Am condimentat fleica de porc pe ambele parti. Am presarat si usturoiul pe partea care va fi în interior, pe care punem umplutura. Am condimentat carnea tocata si am pus si patrunjel...Citeste continuarea

Rulada de carne tocata la cuptor

Postat de: Corina33 in Mancaruri cu carne

Punem untul la încins într-o tigaie. Curățăm și tocăm ceapa mărunt și o punem la călit în unt. Usturoiul curățat și pisat îl adăugăm la ceapă după...Citeste continuarea

Reteta simpla de piept de rata cu...

Postat de: rocsi_1612 in Rata

Preparare Reteta simpla de piept de rata cu sos de portocale Pieptul de rata il spalati bine, apoi il stergeti cu niste servetele. Pielea o crestati, presarati sare si piper pe ambele parti....Citeste continuarea

Rondele de somon la gratar

Postat de: Moni_alex in Somon

Somonul se spala bine si se tamponeaza cu un prosop de hartie. Se unge cu ulei de masline si se presara sare si piper. L-am lasat in frigider 2-3 ore. Se incinge gratarul si se stropeste cu...Citeste continuarea

Rata umpluta

Postat de: Dea_Dea in Rata

  Curatam si taiem morcovii, cartofii si portocala cubulete. Rata o ungem in interior cu ulei si condimentam cu sare, piper si boia, apoi punem cartofii, morcovii si portocala. Luam...Citeste continuarea

Reteta de aperitiv festiv, rulada...

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Preparare Reteta de aperitiv festiv, rulada de spanac cu crema de branza Mixeaza spanacul maruntit cu galbenusurile. Adauga smantana. Amesteca faina cu bicarbonatul de sodiu si praful de...Citeste continuarea

Rasol afumat de porc, cu pastai si...

Postat de: RODIMUR in Porc

Rasolul se spală bine și se pune la fiert, la foc iute, în apă suficientă, care să-l acopere. Roșiile se spală și se feliază, iar păstăile, dacă sunt proaspete, se aleg, li se...Citeste continuarea

Rulada cu ficatei de pui

Postat de: oanapl in Ficat

Freci untul cu faina, apoi adaugi galbenusul, sarea si framanti pana cand capata consistenta unui aluat potrivit, pe care-l lasi la rece 30 de minute. Rumenesti costita taiata cubulete, o scoti...Citeste continuarea

Reteta delicioasa de Salata a la russe

Postat de: RODIMUR in Salate

Cum se prepara Reteta delicioasa de Salata a la russe Rădăcinoasele se curăță, se spală și se pun la fiert, în apă suficientă și la foc iute. Mazărea se pune la fiert....Citeste continuarea

Rulada de porc la slow cooker...

Postat de: Constelatialeu in Slow Cooker

N-am sa povestesc cum am tinut carnea la saramura, am afumat-o, cum am facut carnati si umplutura de sarmale, nu de alta, dar sigur va plictisiti si o sa ziceti unde sa tai eu porc, de unde...Citeste continuarea

Rulada din piept de curcan in...

Postat de: abetina in Curcan

Se separa carnea de os si se fac doua foi din piept cu tot cu piele. Se bate putin cu ciocanul de facut snitele, se sareaza, se unge carnea cu mustar, se presara putin rozmarin si usturoi verde...Citeste continuarea

Rulada de porc umpluta cu ou si spanac

Postat de: AlexTeacher in Porc

Bate cele 3 oua cu ajutorul unui tel. Taie ceapa si ardeiul gras cuburi. Incinge o tigaie si pune o lingura de ulei inauntru. Adauga ardeiul, caleste-l putin si la scurt timp adauga...Citeste continuarea

Risotto de ciuperci

Postat de: xana in Mancaruri de legume

Ciupercile Shitake se pun la inmuiat in 250 ml apa calduta, timp de 30 de minute, apoi se scurg, fara a arunca apa in care au stat la inmuiat. Ceapa, usturoiul si 5 ciuperci albe se taie...Citeste continuarea

Reteta de prajitura Carpati

Postat de: Oana in Prajituri

Iata cum se prepara  Reteta de prajitura Carpati Crema : Incep mai intai cu crema, ca sa aiba timp sa se raceasca. Pune un sfert din cantitatea de zahar intr-o craticioara...Citeste continuarea

Reteta Ciorba de crap, gust...

Postat de: vasimur in Ciorbe

Cum se prepara Reteta Ciorba de crap, gust autentic ca la mama acasa: Curățarea peștelui:  Se curăță peștele de solzi și se îndepărtează intestinele. Se spală bine...Citeste continuarea

Rulouri din piept de pui invelite...

Postat de: katty in Pui

Dam bucatile de piept de pui cu sare si piper si le lasam la rece. Curatam spanacul, il spalam bine si il fierbem 2-3 minute in apa clocotita cu sare. Il scurgem bine si il amestecam cu parmezanul...Citeste continuarea

Reteta de falafel - renumitele si...

Postat de: Ina in Mancaruri de post

Preparare Reteta de falafel - renumitele si laudatele chiftele de naut Se pune nautul intr-o oala mai mare cu apa si o lingurita de bicarbonat si se lasa sa se umfle cateva ore ( sau se...Citeste continuarea

Rulada de porc, umpluta cu carne...

Postat de: AlexTeacher in Slow Cooker

 Taie o bucata de fleica de 1 cm grosime, 25 cm lungime si 15 cm latime; Condimenteaz-o cu sare si piper; Condimenteaza carnea tocata cu ghimbir ras, usturoi pudra, boia dulce, harissa,...Citeste continuarea

Rulada cu muschi de porc si pesto...

Postat de: mihaelastanescu in Porc

Pentru pesto de leurda Intr-un blender amestecati  frunzele, semintele de pin si migdalele pentru cateva secunde, apoi adaugati si uleiul (in mai multe transe) si continuati maruntirea...Citeste continuarea

Rulouri de paste cu pui

Postat de: madi_marin in Paste

Se pune la fiert apă sărată pentru foile de lasagna. Când clocoteşte se adaugă câte o foaie pe rând şi se lasă să se înmoaie. Se scot pe o farfurie unsă cu...Citeste continuarea

Reteta de placinta cu dovleac

Postat de: Oana in Prajituri

Iata cat de simplu se prepara  Reteta de placinta cu dovleac Foi : Se pune faina in vasul robotului cu un praf de sare si se adauga untul rece taiat cubulete. Se amesteca pana devine...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]