“3 Fete Negre” seria 001- noul vin de colecţie semnat de Aurelia Vişinescu

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 12 Dec 2012, 11:15

Articol pe placul a 18 bucatarasi
comenteaza

 ANIMA “3 Fete Negre” seria 001 este un vin rafinat, cu buchet intens de cireşe negre bine coapte, coacăz negru, ciocolată amăruie şi iz vanilic provenit de la maturarea în butoaie din stejar românesc. Gustul este bogat, generos, cu nuanţe de prună, marmeladă, cafea şi tabac, cu final catifelat şi persistent. Aportul diferit adus de fiecare an de recoltă face ca acest cupaj să fie inedit, reflectând caracterul terroirului din Finţeşti, Dealu Mare, al soiului românesc Fetească Neagră, dar şi inspiraţia şi priceperea oenologului Aurelia Vişinescu.

 “Piața continuă să reflecte o creștere în sectorul vinului premium, iar acest lucru ne obligă să experimentăm, să evoluăm și ne bucurăm atunci când oferim clienților noștri vinuri cu suflet de la Domeniile Săhăteni. Sărbătorim un 2012 plin de provocări și reușite și credem că acest vin special, născut din tot ce au avut mai bun anii de rod 2008, 2009 şi 2011, vine în întâmpinarea tuturor celor care continuă să pună calitatea mai presus de toate. Ne propunem şi mai multe surprize pentru anul 2013.” - a declarat Aurelia Vişinescu.

 Cel mai nou vin de la Domeniile Săhăteni, “3 Fete Negre” seria 001 face parte din gama ANIMA, colecţia privată semnată de Aurelia Vişinescu, fiind disponibil în 4996 sticle numerotate. Astfel, distribuţia este exclusivistă, vinul fiind prezent într-o selecție de magazine specializate și restaurante, din București, cât și în câteva orașe importante din țară.

 

 

Domeniile Săhăteni a fost lansată în anul 2003 de către Aurelia Vişinescu şi Steve Cacenco. Aurelia Vişinescu a lansat o linie de vinuri care îi poartă numele. Linia Aurelia Vişinescu este formată din patru game diferite: Nomad, Artisan, Anima şi Karakter.

Până acum, la Săhăteni au fost investiţi 5 milioane de EUR, atât din fonduri europene, cât şi din fonduri proprii.

Astăzi Domeniile Săhăteni reuneşte 72,5 ha plantaţii proprii în podgoria Dealul Mare şi o cramă ultramodernă de procesare, maturare şi îmbuteliere. Cifra de afaceri a depăşit 1 milion de euro în 2011.

Comentarii (5)

12.12.2012, 11:26

12.12.2012, 23:58

testam atunci

13.12.2012, 06:30

Testăm, numa' să se ducă postul

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia