Ardei iuti

Postat de Doralinda in Tipsuri pe 25 Ian 2013, 10:38

Articol pe placul a 17 bucatarasi
comenteaza

Am cumparat intr-o zi un ghiveci cu aceasta planta, placandu-ne mult ardeii iuti, dar cum s-au copt, ca sa nu se usuce, mi-a venit aceasta idee.

Cum sa avem ardei iuti proaspeti tot timpul?! usor! Ardeii i-am taiat pe orizontal, am curat de samburi (atentie sa nu va atingeti fata cu mainile!) apoi i-am taiat bucatele. Am curat si taiat rondele cateva bucati de usturoi si am pus totul intr-un borcanel cu ulei de masline si putina sare, am amestecat putin, dupa care am pus borcanelul in frigider. De cate ori gatesc ceva in care vreau sa pun ardei iuti, i-au din frigider! Simplu!

Comentarii (17)

26.01.2013, 22:07

27.01.2013, 21:49

Multumesc pentru sugestia ta foarte practica!
O seara buna

27.01.2013, 23:37

Cu placere mihaela, o seara buna si tie!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia