Atunci cand hobbyul devine ceva mai mult :)

Postat de papabundetot in Bucataras in oras pe 17 Iun 2013, 10:39

Articol pe placul a 14 bucatarasi
comenteaza

Zilele trecute am trait o experienta frumoasa alaturi de niste oameni minunati carora le multumesc ca au facut posibila intalnirea noastra si mai apoi colaborarea si totodata imi exprim speranta ca lucrurile minunate facute impreuna nu se vor opri aici.

Pentru cei care nu stiu vorbesc aici despre Lingura si Strachina, un restaurant din Bucuresti cu specific Traditional unde cu drag va invit pe toti sa mergeti sau daca nu, macar sa le dati un telefon si va aduc ei mancarea la birou sau acasa. Sunt niste oameni tineri,frumosi si care pastreaza traditia mancarurilor romanesti asa cum le face bunica si pe care le adoram cu totii inca  din copilarie.

Am avut o frumoasa colaborare cu ei,pentru o reteta de papricas…in cazul meu cu influente unguresti  care le-a intrat la inima si datorita caruia ,sper vom pastra o frumoasa relatie si pe viitor si…de ce nu poate o noua colaborare cu o alta reteta traditionala.

Cam asta este ce am eu de spus…ce au avut ei de spus despre mine vedeti mai jos:

Fata din spatele scenei. Cine a pregătit papricașul?

Bucătarul nostru invitat, Dana Szocs, s-a născut la Târgu Mureș îmbinând tradițiile ardelenești și ungurești atât în viață cât și în bucătărie. A început să gătească din dragoste pentru familie și pentru prieteni care i-au devenit fani.

Pasiunea pentru gătit a moștenit-o de la tatăl său care era un bucătar înnăscut. Prima încercare a fost la vârsta de 15 ani la școală. Departe de casă și cu stomacul gol și-a făcut curaj și și-a încercat talentul. A uitat însă oala cu cartofi la fiert până când a secat iar cartofii s-au făcut terci. Asta a ajutat-o să își dea seama că poate scoate o mâncare bună din orice pentru că i-a ieșit un terci minunat.

Din nevoie și din impulsul imaginației a început să creeze mâncăruri noi cu gusturi deoasebite, încercând diferite combinații de arome care au câștigat inimile multor fani.

Cel mai mare critic și cel mai înfocat admirator este chiar soțul ei. El este cel care îi spune mereu ce trebuie modificat, îmbunătățit iar cu timpul pe baza criticilor sale s-a perfecționat. 

« cert e că tot ce fac este gustos și bun pentru că fac cu mare drag mai ales când știu că se și mănâncă »

Comentarii (46)

18.06.2013, 17:37

Multumesc dragelor...tanara...asa nu mai chiar sunt...dar ma straduiesc sa fac fata!

18.06.2013, 18:35

Bine ai venit!!!!Merga sa vad toate retetele tale!!!!

19.06.2013, 06:24

Multumesc Ionela2682...astept si un feedback

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola