Atunci cand hobbyul devine ceva mai mult :)

Postat de papabundetot in Bucataras in oras pe 17 Iun 2013, 10:39

Articol pe placul a 14 bucatarasi
comenteaza

Zilele trecute am trait o experienta frumoasa alaturi de niste oameni minunati carora le multumesc ca au facut posibila intalnirea noastra si mai apoi colaborarea si totodata imi exprim speranta ca lucrurile minunate facute impreuna nu se vor opri aici.

Pentru cei care nu stiu vorbesc aici despre Lingura si Strachina, un restaurant din Bucuresti cu specific Traditional unde cu drag va invit pe toti sa mergeti sau daca nu, macar sa le dati un telefon si va aduc ei mancarea la birou sau acasa. Sunt niste oameni tineri,frumosi si care pastreaza traditia mancarurilor romanesti asa cum le face bunica si pe care le adoram cu totii inca  din copilarie.

Am avut o frumoasa colaborare cu ei,pentru o reteta de papricas…in cazul meu cu influente unguresti  care le-a intrat la inima si datorita caruia ,sper vom pastra o frumoasa relatie si pe viitor si…de ce nu poate o noua colaborare cu o alta reteta traditionala.

Cam asta este ce am eu de spus…ce au avut ei de spus despre mine vedeti mai jos:

Fata din spatele scenei. Cine a pregătit papricașul?

Bucătarul nostru invitat, Dana Szocs, s-a născut la Târgu Mureș îmbinând tradițiile ardelenești și ungurești atât în viață cât și în bucătărie. A început să gătească din dragoste pentru familie și pentru prieteni care i-au devenit fani.

Pasiunea pentru gătit a moștenit-o de la tatăl său care era un bucătar înnăscut. Prima încercare a fost la vârsta de 15 ani la școală. Departe de casă și cu stomacul gol și-a făcut curaj și și-a încercat talentul. A uitat însă oala cu cartofi la fiert până când a secat iar cartofii s-au făcut terci. Asta a ajutat-o să își dea seama că poate scoate o mâncare bună din orice pentru că i-a ieșit un terci minunat.

Din nevoie și din impulsul imaginației a început să creeze mâncăruri noi cu gusturi deoasebite, încercând diferite combinații de arome care au câștigat inimile multor fani.

Cel mai mare critic și cel mai înfocat admirator este chiar soțul ei. El este cel care îi spune mereu ce trebuie modificat, îmbunătățit iar cu timpul pe baza criticilor sale s-a perfecționat. 

« cert e că tot ce fac este gustos și bun pentru că fac cu mare drag mai ales când știu că se și mănâncă »

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (46)

18.06.2013, 17:37

Multumesc dragelor...tanara...asa nu mai chiar sunt...dar ma straduiesc sa fac fata!

18.06.2013, 18:35

Bine ai venit!!!!Merga sa vad toate retetele tale!!!!

19.06.2013, 06:24

Multumesc Ionela2682...astept si un feedback

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro