“Aventuri delicioase cu Antonio Passarelli” din 14 decembrie la TV Papika

Postat de TVPaprika in Bucataras FoodPR pe 16 Dec 2013, 15:31

Articol pe placul a 3 bucatarasi
comenteaza

TV Paprika lansează din data de 14 decembrie 2013 o nouă producţie locală , “Aventuri delicioase cu Antonio Passarelli”,  găzduită de faimosul bucătar .

Emisiunea se desfăşoară pe parcursul a cinci episoade, în care  Antonio trăieşte experienţele româneşti şi nu numai. Primul episod este unul tradiţional - tăierea porcului de Crăciun. Bucătarul nostru responsabil pentru atmosferă şi gusturi bune, Antonio, ajută la toate: degustă, umple caltaboşul şi cârnaţii, marinează, aduce legume din grădină, iar pentru a obţine laptele necesar pentru prăjituri, face ceva ce n-a mai făcut niciodată: mulge capra…În acest episod aveţi posibilitatea de a-i vedea o altă faţă italianului Antonio Passarelli, cea românească!

În al doilea episod, Antonio se oferă să fie gazda unei petreceri de burlăciţe. Cât timp Antonio stabileşte meniul rapid pentru întâmpinarea musafirilor, prietenele burlăciţei sosesc, gata echipate pentru petrecere. Antonio o învaţă pe burlăciţă cum să gătească o mâncare cu efect afrodiziac cu succes garantat, dacă vrea să-şi seducă sau să-şi împace viitorul soţ. Rămâneţi pe TV Paprika să aflaţi secretul celor mai bune reţete pentru viaţa în doi.

Italienii sunt cunoscuţi în întreaga lume pentru stilul de viaţă, eleganţă, temperament, pasiunea pentru mâncare, pe care o consumă zgomotoşi cu familia mare, cu prietenii, cu voie bună - iată adevărata  Dolce Vita.  De aceea, în cel de-al treilea episod, Antonio doreşte să păstreze acest sentiment al vieţii şi să-l ofere şi prietenilor săi români şi italieni de aici, motiv pentru care şi-a deschis restaurantul de la Timişoara. Multă lume nu ştie că Antonio, pe lângă abilităţile sale culinare excelente, este şi un cântăreţ excepţional, având la activ multe spectacole în calitate de lider al propriei formaţii, în Italia.

Episodul următor prezintă un celebru festival din zona Aradului la care participă vânători de seamă din toată Europa. În acest an, participă şi Antonio ca membru al juriului şi bineînteles că îi încântă pe participanţi cu mâncăruri gustoase din vânat.

În ultimul episod din serialul “Aventuri delicioase cu Antonio Passarelli”,  participăm împreună cu el la celebra sărbătoare a maramureşenilor,  a- 21-a ediţie a Festivalului Castanelor din Baia Mare. Antonio prepară delicatese din castanele dulci pe care le oferă spre vânzare împreună cu castanele prăjite,  fiind responsabil şi de voia bună.

 

Urmăriţi-i aventurile în 14, 15, 21, 22 şi 28 decembrie de la ora 16:35 doar la TV Paprika !

TV Paprika – O felie de fericire!

 

 

Despre TV Paprika:

 

Lansat în România în toamna anului 2008, TV Paprika face parte din portofoliul  Chello Central Europe, alături de Minimax, Megamax, Sport 1, Film Café și MGM Channel și este singurul canal TV dedicat gastronomiei şi stilului de viaţă sănătos.

 

TV Paprika urmăreşte prin emisiunile sale conservarea tradiţiilor culinare şi împărtăşeşte telespectatorilor, într-o manieră plină de viaţă, reţete unice şi taine din bucătăriile internaţionale.

 

Conţinutul atractiv şi variat plasează postul în topul celor mai puternice branduri ale canalelor culinare din Europa.

www.facebook.com/tvpaprikaromania

 

 

 In România activităţile de marketing si distribuţia canalelor Chello Central Europe sunt efectuate de Tematic Cable SRL.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!