Azi, restaurantul Bucatarasul cel dibaci lanseaza un program de educatie culinara!

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 29 Mar 2011, 23:30

 Miercuri, 30 martie 2011, restaurantul "Bucatarasul cel dibaci" lanseaza programul de educatie culinara "Secretele bucatarasului". Proiectul va cuprinde 5 seminarii gratuite adresate publicului larg, in cadrul carora vor fi prezentate participantilor "secretele" prepararii mancarurilor traditionale romanesti.

Seminariile se vor desfasura lunar, incepand cu ora 18, in cadrul restaurantului "Bucatarasul cel dibaci" si vor avea urmatoarele teme culinare:

30 martie - "Cum gatim sanatos?"
13 aprilie - "Secretele prepararii cozonacului si a mielului de Paste"
18 mai - "Lumea condimentelor - un secret?"
22 iunie - "Cum gatim legumele proaspete?"
13 iulie - "Eleganta si stil in bucatarie"

"Secretele Bucatarasului vor fi oferite tuturor, indiferent de varsta, stare sociala sau educatie; singura conditie pentru a participa la seminarii este sa iti doresti sa te perfectionezi in arta culinara pentru ca Bucatarasul cel dibaci si-a propus sa dea savoare si aroma mancarurilor preparate acasa. Timp de 5 luni participantilor la proiect li se vor dezvalui secrete romanesti care sa ii ajute sa isi dezvolte abilitatile in bucatarie si sa poata pregati mancaruri la fel de apetisante ca la restaurant, a declarat Nicoleta Menteanu, managerul restaurantului Bucatarasul cel dibaci. 

La finalul programului de educatie culinara "Secretele bucatarasului" fiecare cursant va primi o diploma de participare.

Despre "Bucatarasul cel dibaci" 

"Bucatarasul cel dibaci" este un restaurant cu specific romanesc care ofera clientilor sai posibilitatea de a savura retetele traditionale romanesti, intr-o atmosfera relaxata. Restaurantul ofera livrare la domiciliul sau la biroul clientilor, avand meniuri cu preturi speciale pentru  pranz (11, 9 lei sau 16,9 lei), precum si preturi accesibile la toate produsele.

"Bucatarasul cel dibaci" este situat in strada Olteni nr. 3, Sector 1, Bucuresti (zona P-ta Unirii, in spatele statiei Sf. Vineri).

In cadrul localului pot fi organizate petreceri corporate, evenimente si mese festive, cu preturi adaptate in functie de bugetul fiecarui client. 

Contact:

Nicoleta Menteanu

Manager Bucatarasul cel Dibaci

comenzi[at]bucatarasul.ro

Comentarii (5)

30.03.2011, 09:19

daca e asa cum scrie atunci e bine
felicitari

30.03.2011, 11:35

Pera din scurt, am alt angajament pentru azi ca tare as fi participat. Se poate sa incep direct luna viitoare si cum ??

03.04.2011, 12:18

grozav

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola