Beneficiile consumului de sfecla

Postat de RadaMateescu in Cu de toate pe 16 Aug 2013, 11:16

Beneficiile consumului de sfecla

Iata de ce sfecla este o comoara pentru sanatatea ta:

 

Putem consuma sfecla sub forma de suc, preparata la cuptor sau sub fosrma de salata sau ciorba.

Sfecla are cea mai puternica actiune antitumorala dintre toate legumele, prevenind dezvoltarea cancerului. Nitratii din compozitia sfeclei reduc tensiunea arteriala, protejand cu succes impotriva bolilor cardiovasculare. Sfecla rosi mai imbunatateste si circulatia sangelui, de aceea ste bine sa o includem in alimentatie.

Sfecla rosie regenereaza celulele ficatului, impiedicand dezvoltarea unor boli hepatice. De pilda, sucul din sfecla rosie reprezinta un excelent detoxifiant pentru ficat , topind grasimile acumulate la nivelul lui.

Specialistii ne spun ca un consum regulat de sfecla rosie poate imbunatati circulatia sangelui, prevenind si varicele.

Pentru stari anemice, este indicat consumul de sfecla rosie, fiindca datorita continutului mare de fier ea poate combate anemia.

Continutul mare de fibre din aceasta leguma ne ajuta in problemele gastrointestinale, iar daac avem un tranzit lent, este bine sa consumam suc de sfecla sau sfecla fiarta.

Asadar, persoanele care frecventeaza pizzerii Cluj nu trebuie sa lase neobservate preparatele cu sfecla ale restaurantelor, fiindca in afara de faptul ca acestea sunt adevarate delicatese, mai sunt si extrem de benefice pentru sanatate.

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!