Bengalion, editia a doua, 3-5 feb 2017

Postat de Constelatialeu in Cu de toate pe 13 Ian 2017 | 1912 vizualizari

Comentarii (69)

16.01.2017, 12:52

Una peste alta voi hotarati ce si cum, eu am alte treburi....se maigaseste si ceva dulceata, ca-s fata pastratoare.....

16.01.2017, 13:37

PARERE MOTAN: Avand in vedere ca timp pentru pregatit ceva cald este doar sambata parerea mea este ca nu merge la aceeasi masa gulas si ciorba. Ar trebui sa ne oprim la una din doua, eu as zice gulas, ca il facem mai rar acasa si oricum nu la ceaun. Ziceti si voi ce credeti

16.01.2017, 14:14

Și eu optez tot pentru un preparat cald.
Avand in vedere ca si acasa ne petrecem timpul mai mult in bucatarie, as zice sa nu facem asta si acolo unde chiar ar trebui sa ne relaxam......
Zic și eu ca motan, gulaș să fie
Gata, am votat! ))

16.01.2017, 14:17

Eu zic gulaș ca oricum e mai lichid și poate fi și pe post de ciorba! Și durează oleacă pana se face, depinde de carne, așa ca fără zama, doar gulaș! Zic eu!

16.01.2017, 14:48

gulas

16.01.2017, 14:53

Daca trebuie sa alegem intre gulas si ciorba alegem si noi gulas. Are farmec si pentru copii sa il facem afara. Vorba lui Merisor si acasa ne petrecem mare parte din timp in bucatarie, asa ca hai sa ne relaxam Mai ales pentru cei ce stau la bloc si repet, pentru copii cred ca este mult mai distractiv sa facem gulasul la ceaun Am zis

16.01.2017, 15:20

Nici noi nu suntem mofturosi, asa ca ne supunem majoritatii. Totusi cred ca doua preparate calde sunt prea mult, asa ca votez si eu pentru gulas.

P.S. Costum avem, partial, iar daca nu gasesc ce vreau, venim in pijamale

16.01.2017, 15:40

16.01.2017, 16:07

Daca restul lumii vrea gulas, tot gulas votez si eu...doar l-am vrut de la inceput

16.01.2017, 20:22

si noi optam pentru ciorba si gulas am sa aduc jumeri,carnati de porc afumati de casa ,slanina cu boia si usturoi(reteta mea),prajitura si ma mai gandesc pana atunci la ce mai aduc

16.01.2017, 20:23

Varianta 2 o aleg si eu adica gulas. In legatura cu mancarea, am scris si eu ce aduc, intr-un comenariu, la primul articol despre bengalion. Aduc si eu ceva aperitive, telemea ca am vazut ca a avut mare trecere la intalnirea de la Paltinis, vreau sa fac niste ciupercute bune, niste carnat de casa afumat, pasta de peste, oua umplute si mai vad eu. Cu siguranta aduc si ceva dulce...

16.01.2017, 20:48

Noi mancam orice Mai ales gulas De adus, ma gandeam sa aduc paine feliata si as face niste chiftele (daca e ok), iar de baut, luam suc, ca bautura aduc toti si noi ramanem nebauti )

16.01.2017, 20:55

Deci, eu am mai scris undeva, dar nu mai stiu unde
Aduc chiftele, ruladă aperitiv, salată de varză cu diverse și maioneză, cârnăciori în foietaj, cred că și o pastă de ton că a avut mare trecere la Păltiniș, plus 2 prăjituri.
Beutură aduc o prunată și o țuică bună.
O rolă de servețele din aia mare, farfurii de unică folosință și tacâmuri și pahare de unică folosință, să nu ne înghesuim la spălat vase ))

16.01.2017, 23:15

Yuhuuu, am reusit si si sa ma pun la curent.
Deci, Ancuta imi aduce visinata Asta era important
Asa, apoi Denes are concurenta serioasa la gem, asta mica zici ca mananca aur, asa gusta din gemul lui Cleme, numai sa nu se termine.
Zau ca nu stiu ce mananc maine, dar sa va mai spun ce aduc. Probabil o sa incerc sa aduc specialitati din zona, slana cu boia, carnati picanti si de astea. De prajituri nu stiu, avand in vedere ca vin cu copii dupa mine si pe tren. Dar am niste cornulete de n-au pereche ))
Si tot pentru gulas votam si noi, daca vreti aduc paprika facuta de casa. Dar sa va asigurati ca si ajunge mesajul la mine, nu scrieti pe perete ca vad doar dupa rebelion,.

16.01.2017, 23:16

Scriu rar, dar macar scriu ))

17.01.2017, 13:14

eram convinsa ca am scris gulas , dar acuma nu mai gasesc comentariul . Cred ca trebuie sa iau ceva de memorie sau sa-mi infig mai bine degetul in ,,enter,, Hai ca abia astept sa va vad

24.01.2017, 11:40

Iaca eu m-am gandit sa apar pe langa ceva dulce cu o oala de sarmale. Nu stiu daca m-am gandit bine ziceți si voi ceva

29.01.2017, 14:59

Completez lista cu mai aduc si eu: chiftelute, virsli in foietaj, prajitura cu cioco si niste minciunele as vrea

30.01.2017, 15:30

Carmen, te-ai gandit foarte bine!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola