Bengalion, editia a doua, 3-5 feb 2017

Postat de Constelatialeu in Cu de toate pe 6 Feb 2017, 10:58

Articol pe placul a 25 bucatarasi
comenteaza

A fost odata ca niciodata ca de n-ar fi nu s-ar povesti.....oameni frumosi, inimosi si pasionati, dornici sa-si impartaseasca pasiunile, sa se intalneasca si sa se bucure unii cu altii, imprtasindu-si trairile, bucuriile chiar si necazurile.Impreuna au reusit sa transforme intalnirea in ceva de poveste. Cam asa sunt povestile si cum noi ne incapatanam ca lucrurile bune si frumoase sa nu ramana doar niste povesti, facem in asa fel incat sa le transpunem in realitate. Intentia mea cam asta a fost, acum ca am reusit sa transform povestea in realitate nu prea am cum sa o confirm eu, eu pot doar sa spun ca am incercat, mie mi-a dat cu plus, nu chiar un plus mare, ca eu am pitici la cap si vreau mereu mai mult.Nu vreau perfectiune, pentru ca din punctul meu de vedere nu exista, daca ar exista ne-am plafona, n-am mai incerca sa facem mereu mai bine, mai frumos.Am sa va marturisesc ca in momentul in care am intrat in sala in care s-a tinut petrecerea am simtit cum lacrimile dau buzna afara, cu greu m-am stapanit sa nu incep sa plang, atat de multa frumusete si voie buna zau daca am vazut si simtit....va multumesc oameni frumosi si voiosi ca, desi tema propusa nu a fost foarte ''comoda'', pana la urma a iesit cu mult peste asteptari. Va doresc multa sanatate, putere sa treceti peste orice ''negura'' care va incerca viata, ramaneti OAMENI. Cu drag Cleme si Vali, noi doi facem o echipa !

PS.Multumesc Ancuta-draguta, intotdeauna ai facut imposibilul sa se transforme in posibil.

PS1.Multumesc Bucataras ca existi si ca ai reusit sa creez o lume minunata, sper ca vei ramane mereu asa, alaturi de noi si printre noi, ascultandu-ne si intelegandu-ne pe fiecare-n parte.Ramai vertical, e mare lucru in lumea asta.

Comentarii (31)

09.02.2017, 12:11

Felicitari, Cleme si implicit lui Vali, Bucatarasului, Ancutei si tuturor celor care ati scris inca o poveste frumoasa in minunata carte a Bucatarasului! Ma bucur ca totul a iesit cum v-ati dorit, ca toti au fost multumiti, dar si ca ne-ati purtat in suflet pe cei absenti, alaturi de voi! Felicitari inca o data, esti un om de milioane!

12.02.2017, 19:56

Eu ma bucur pentru fiecare intalnire a vostra, iar cand ma uit la poze, la vreun filmulet cu voi, ma simt de parca as fi si eu acolo! Si de aceasta data ati fost cei mai frumosi si minunati!

16.02.2017, 11:28

Ma bucur ca am ajuns , in ciuda evenimenteleor care au avut loc in viata noastra in ultimele luni.
Cleme esti foarte tare , impreuna cu Ancuta ati facut ca totul sa fie super fain . Ma bucur ca am reavzut si cunoscut bucatarasii mei dragi .
Va pup pe toti si sper sa ne revedem .

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!