Bucatarasul va purta haine noi in curind si vine cu o provocare!

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 23 Ian 2014, 23:12

Articol pe placul a 39 bucatarasi
comenteaza
Bucatarasul va purta haine noi in curind si vine cu o provocare!

Dragilor, lucram la un upgrade de design al bucataras.ro, care va cuprinde homepageul, pagina de reteta si pagina de articol. Si tot gindindu-ma cum sa iasa mai bine, mai organizat, m-am gindit sa ofer celor care au o pasiune cite un colt special pe care sa-l sustina. Spre exemplu, Sylvia va fi expertul nostru in bucatarie, textele lui Padre vor fi puse mai bine in evidenta, iar Irina va avea un coltisor de Home&Deco.

Daca aveti vreo pasiune si sinteti pregatiti sa fiti constanti si sa sustineti o astfel de rubricuta cu macar 2-3 texte pe luna, va astept cu drag sa-mi dati un mesaj privat in care sa-mi spuneti tema pe care doriti sa o abordati!

Curaj! Sa nu va fie teama sau sa aveti emotii! Pentru ca atunci cind faci totul din suflet nu are cum sa iasa rau!

Comentarii (25)

Ina

Ina
29.01.2014, 19:47

Dia, vezi c-am dat like la comentariul tau )))

29.01.2014, 19:48

Eu va fac manichiura )))))))) si va tin evidenta

29.01.2014, 19:48

Ina,cred si eu c-ai dat )))

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia