Bucură-te de cea mai gustoasă surpriză: gorgonzola IGOR

Postat de Catalin in Bucataras FoodPR pe 8 Mar 2012, 09:40

Articol pe placul a 8 bucatarasi
comenteaza

Curiozitatea îi împinge pe unii să descopere America şi pe alţii să asculte la uşă. Pe mine mă împinge să testez mereu produse noi. Timpul dedicat cumpărăturilor de dublează uneori, acaparat de analizarea noutăţilor de pe rafturile supermarketurilor. 

De multe ori cumpăr la nimereală, bazându-mă pe feeling, alteori merg direct la ţintă, descoperind produse de care le-am gustat pe-afară sau despre care am citit în revistele de cooking ori pe site-urile recunoscute. 

S-a întâmplat să-mi ia ochii ambalajul şi să fiu dezamăgit de gustul produsului, alteori am cumpărat lucruri care nu erau cu nimic mai bune faţă de cele pe care le luam de obicei. Când am văzut recent într-un raft gorgonzola IGOR mi-am zis ca n-ar fi rau sa o incerc!

Gorgonzola IGOR este disponibila pe piata din Romania in urmatoarele variante:

  • Gorgonzola Dolce Cremoso  - produsa din lapte de vaca integral din regiunile Piemonte si Lombardia, are un gust dulceag,  o textura deosebit de cremoasa si elastica, fiind foarte usor de intins. Perioada de maturare este de 60 – 80 zile. Se potriveste perfect in retetele de aperitive, ca desert sau servita ca atare, impreuna cu paine sau biscuiti crocanti
  • Gorgonzola Piccante - produsa din lapte de vaca integral din regiunile Piemonte si Lombardia, are o textura mai compacta si gust mai picant, mai intepator. Perioada de maturare este de 80 – 150 zile. Se potriveste foarte bine in salate sau servita alaturi de fructe precum struguri si smochine
  • Gorgonzola & Mascarpone - combinatie rafinata de patru straturi de gorgonzola dolce si mascarpone, cu o textura deosebit de cremoasa. Este ideala pentru deserturi
  • Gorgonzola dolce cubbeti – este branza gorgonzola dolce cremoso, taiata in cubulete. Este perfecta pentru pizza si salate.

Ajuns acasă, am început să caut informaţii despre aceasta marca. Ce am găsit? Va voi povesti in alt articol cit de curind! Un singur lucru va dezvalui acum: Gorgonzola Igor = calitate!

Iata citeva retete delicioase cu produse Igor!

Armonia di gorgonzola (citeste reteta aici)

Iepure dezosat cu gorgonzola dulce (citeste reteta aici)

Cannelloni cu gorgonzola (citeste reteta aici)

Terina cu miere si gorgonzola (citeste reteta aici)

Escalop de vita cu gorgonzola (citeste reteta aici)

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (8)

21.03.2012, 21:51

bine Gabyyyyy

21.03.2012, 21:53

cu respect!

26.03.2012, 11:27

Foarte apetisante retetele..!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S