Bustelion

Postat de Mitinita in Bucatarasii pe 12 Feb 2018, 21:09

Articol pe placul a 17 bucatarasi
comenteaza

Cred ca stiti deja cat de mult am asteptat toti sa fie 9 februarie si sa mergem la Bustelion. Unii l-am asteptat mai tare ca pe Revelion, macar aici am rezistat mai mult.

Ina s-a ocupat de organizare si rezervari (multumim pentru tot) si ea cu Mutulica au fost primii care au ajuns la Busteni. Noi am ajuns pe la ora 2 si si asa am fost printre primii. Multi au fost blocati in trafic, fie ca au venit dinspre Bucuresti, fie dinspre Brasov. Ne asteptam sa vedem niste fete nu tocmai fericite cand vor intra pe usa, dar de cum aceasta s-a deschis au lasat in urma orice suparare si au pasit cu zambetul pe buze. Chiar si Roxana, de la care ne asteptam sa zica vreo cateva :))

Dupa ce ne-am reunit am gustat din bunataturile de pe masa, dar si de sub masa. Trebuie sa amintesc aici hummus-ul lui Cris cu sfecla, Carpati-ul lui Merisor, dar si vinul lui Teo. Avea o culoare de puteai sa vopsesti haine cu el.

Sambata am pornit intr-un tur prin imprejmurimi, mentionez Zanoaga, Bolboci, Cheile Tatarului si Pestera Ialomitei printre atractiile vizitate. Pranzul a fost de pomina, cel putin pentru noi. Servite tarziu, comanda luata alandala de niste chelneri "de treaba, dar ametiti", dupa descrierea patronului.

Atractia zilei a fost Revelionul, cu balul mascat si tombola. Care de care mai costumat, iar castigatorii categoriilor au fost Costel, Buni, iar la perechi Mihaela si Denes.

Dupa ce a avut loc si tombola, Oana ne-a impartit cadouri din partea Bucatarasului. Pot sa spun ca suntem pregatiti si de vreme rea :))

Am jucat si scaunul muzical, am cantat karaoke si am si dansat. Am si fugit la fotografiat prajituri cand a scos Andreea platoul cu macarons, dar nu stiu cum am reusit sa raman fara poze :))

A doua zi ne-a vizitat si Cleme, chit ca ne-a iertat si nu ne-a trezit la 6 dimineata. Am petrecut cateva ore alaturi de ea si de Vali.

Inainte de a ne desparti s-au stabilit, in mare, detaliile pentru urmatoarea intalnire.

Cam asa a fost la Bustelion, cine are sa zica mai multe sa scrie un articol.

Sa ne vedem cu bine si data viitoare! (inimioare, imbratisari)

Comentarii (13)

14.02.2018, 11:34

Ca de obicei a fost super. Si noi de abia asteptam urmatoarea intalneala.

14.02.2018, 20:02

Va felicit pentru aceste zile frumoase petrecute impreuna!

15.02.2018, 22:35

Cu mana pe inima spun ca nu am dansat si cantat atat in ultimii cinci ani ca la Bustelionul acesta Karaoke cum am stiut si cum am putut ) .Singurul regret este ca nu am prins macaronsul decat in imagini Alta data vorbeam de reintalnirea de vara dupa vreo sapatamana ,acum nici nu ne-am despartit si deja puneam tara la cale

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!