Catalogul Buclucas

Postat de Constelatialeu in Bucatarasii pe 4 Feb 2019, 18:15

Articol pe placul a 20 bucatarasi
comenteaza

Ca o mica introducere, cine nu are simt al umorului si nu intelege si nu stie sa se amuze sa lase reclamatiile la post restant, le iau eu cand trec pe acolo, prin anul 6969, in rest numai de bine

 CATALOGUL BUCLUCAS - citiit de Isoscel alias Buni cea sexoasa

Sara buna elevi dragi !

Dupa cum se stie Isoscel  e de poveste si cum o poveste incepe cu-nceputul, musai sa strig catalogul . Catalogul nu-i unul oarecare, e unul  buclucas si tare posnas, precum sunt si elevii lui din asta seara. Frumos este sa ma prezint , sunt Buni cea sexoasa, cu tigaretul in coltul gurii si Sf. Niculae la purtator , ajutor de nadejde pentru cei care nu stiu sa rada, sa se distreze si sunt morocanosi.Era sa uit, de asta vara am o jumatate, una  ascultatoare, Boby cel viteaz urcat pe un cal breaz.

Sa-i dam drumul la prezenta, sa curga zambetele si voia buna si de-o fi sa fie si-o mica ironie,cu umor tratata-i bine sa fie.

1.Ca-i zurlie,zambareata, directa-n fapte si-n vorbe se stie. Isi zburleste coama-n patru zari si-i mereu pe sotii pusa,Se zvoneste prin ziare ca scrie retetele-n zeflemea , nu umbla cu dex-ul dupa ea, e neascultatoare ,oare e prezenta nabadaioasa Cleme , carcotasa fara pereche ? Sa raspunda la prezenta si a ei pereche , ala inalt cu parul sur, nu de la serviciu`finaciar cum ar crede unii ci de la serviciul aprovizionare….mai o gluma, mai un banc uite asa se aprovizioneaza omul pentru vremuri tulburi… Vali e prezent ?

2.Se cam duse vestea-n lume ca-i de-o lene atat de mare ca si cand vorbeste vorbe ticluite le cam doarme, zau daca pricep vreodata cum troneaza el in frunte tantos si mandru de-a sa lene seculara. Domn Motan zici prezent sau ai o treaba cu lenea abia-nceputa si neterminata ?

3.Sensibila din fire, patimasa scorpioanca, supararea-i vine si tot asa-i si trece, instant. Saritoare, inimoasa, ce sa mai, mama tuturor ranitilor este mereu cu noi, impreuna cu-al ei Carpati cu varful Omu din dotare, un deliciu pentru toti. Merisor zice prezent ? Dar vai sa-l chem la apel pe OMU  care a devenit celebru pentru a sa lenjerie intima, se stie……Adi zice prezent ….sa-l auzim …

4.Mica, iute, duraccell cea multilateral dezvoltata, cu planuri cincinale, slugoaie o mie. Pictorita, croitoreasa ,mare mestereasa , mama zmeilor si mici si mari  Pana`lu`Cris zice prezent , zic s-o auzim cum glasuieste pe arii de opereta, ca sigur si la asta se pricepe…..tacere, intra-n scena marele Zmeu, cand te uiti la el, asa la prima vedere, mai ca-ti vine sa-ti inghiti si ce n-ai gandit, dar parol ca-i un zmeu de gasca, mare mester la protap, tata Zmeu sa fie oare si el prezent la adunare ?

5.Ca-i  inalta si roscata si-are un Denis si-o Larissa nu-i nici un secret, ca unii ii spun Inaltimea Sa, altii baietelul trupei, un lucru e sigur e de bon ton sa  o ai in preajma ta oricand, oriunde.Toti trei sa  strige-n cor  prezenta la marea adunare, tare si cu intonatie, sa se auda pana-n fund la taxatoare…..

6.Desi nu e studiu aprofundat ca ar avea ochii mai oblici , ce e  certitudine e faptul ca mananca  si prepara chestii mai ciudate, pentru unii. Zvonerii cum sunt la curent cu tot ce misca zic ca a stat hat vreme in tara soarelui rasare si de acolo i se trag ochii oblici si hainele alea sulemenite de nu poti sa te misti in ele si pari un pinguin impiedicat. Adinuta San sa se faca auzita in dulcele grai nipon. Neaparat si neintarziat sa raspunda la prezenta cele doua  minichef din dotarea  Adinutei San, cam salbatice cand vine vorba de pupat, dar tare nestrusnice cand vine vorba de sotii si glume.

7.Fotomodeala Si Mustaciosul, cin`sa fie cin`sa fie, ?  Ea mancacioasa, pofticioasa si slaba ca o fotomodeala, el ochi alunecosi, inima zburdalnica, mustacioara lui pana corbului, discu`invarte iscusit, serenade daruind. Vesnic indragostiti, sa raspunda la apel  Simonette si Florinel .

8. Felicita,felicita dragostea mea Scumpicioasa. Ea mama de teroristi el vinovatul pentru teroristi, in sensul bun al cuvantului, fac un cuplu minunat. Scumpicioasa  Laurita se pune uneori contra temelor pentru acasa, dar pana la urma si le face ca nu-i place sa ramana corijenta . Teo cantaciosul de serviciu e mereu Felicita si careul se inchide cu cele doua minuni de tero Denis si  David, sa-I auzim cum spun ei in cor prezent.

9.Intotdeauna cu zambetul pe buze, voioasa si mare ciorbareasa nimic nu-i sta in cale sa raspandeasca voie buna-n jurul ei.  E Misulica noastra draga care mereu are-n dasaga o ciorba sa ne dreaga.Stiti vorba aia cu sacul si peticul, pai peticila Patronel e Denes vanatorel, vine cu mistretu-n  protap si cu jambonul la purtator sa ne incante papilele gustative  .Prezenta obligatorie cu surle si trambite la apel.

10.Cuplu celebru, cred ca mai celebru decat ‘’Tanta si Costel’’.  Ea scorpioanca , vesela, tonica, in preajma ei te molipsesti de voie buna, el regele Leu, mucalit, calculat, cu vorba si cuvantul In vaful  tastei, un cuplu perfect, un fel de yin si yang. Sa treaca sa semneze prezenta  Ina si Costel alias Mutulica. PS. Nu calcati leul pe bataturi, un sfat prietenesc…….

11.Termene, balante, reguli regulate, neregulate, intortocheate, torturi dichisite, aromate, parfumate  tulai doamne  unde-i Dia, uite-o aici zice prezent.Dar nu-i singurica fata are langa ea o mandrete de surioara, sa o cunostem zic.

12. Tarte apetisante care mai de care aromate, turta dulce cu dichis, culoare mov neaparat, fara branza se stie, Zana noastra tartina mov Timea. Si ca o zana ce se respecta are si ea un zan Mitica, daca nu cade pica, e ca un fel de hopa Mitica, apare cand nu te astepti dar este o prezenta deliciosa, asta ca sa fim in tema bucatareasca. Sa vedem daca amandoi zic prezent sau zana-i tine locul cu brio. Timea si Mitica.

13.Nu vorbeste deloc, abia deschide gura, nu canta tare, nu rade tare,nu face cornulete, nu este adevarat nimic din ce am zis inainte, este exact opusul, dar are un farmec  molipsitor. Ancuta cornulet  urmarita-ndeaproape de Silviu cel blajin si cuminte si de voinicul lor Dragos, nu va grabiti ca eu avut treaba acum 4 ani, ea a ras mai mult el s-a concentrate tare si au procreat o minunatie de fetita. Familia Draghici sa se prezinta cu carnetul de note….

14.Sensibila, delicata, rafinata, sofisticata, mult prea afectata de tot ce o inconjoara, sfat prietenesc, arunca la spate relele, zambeste si maine este o  noua zi. Cremsnit, negrese ciocolatoase, placinte delicioase, aluaturi vrajite , toate fineturi asa cum este si ea Ruxy. El boem ca un print pe cal alb, jumatatea perfecta pentru sufletul  ei sensibil , el este Dan..capitan de plai mioritic .Prezentati-va Ruxy si Dan asa cum se prezinta un cuplu princiar.

15.Roscata, inflacarata, scoate fum pe narii cand e nevricoasa, o dracoaica de femeie. Se lupta cu ditamai masinile , le freaca de fac spume si clabuci si arde slanina de ies niste jumari ce te scoala dupa boala. Sigur ati ghicit ca-i leoaica Roscata Roxana, ea nu-i singura vine cu berbantul din dotare. Adisor  o freaca si el, freaca menta cu spor de ies covoarele mai ceva decat erau noi si e indragostit lulea de nevasta-sa. Si sa fie cercul cerc, s-au concentrate si-au facut o mica printesica rasfatata, lumina ochilor lor,Ana`lu`Maria.

16. El inalt, timid, calm, genul ‘’da mama, ai dreptate, cum spui tu mami’’, ea miniona, cu parul curcubeistico-modernist, plina de zambete si cu traista plina de seminte, cu alte cuvinte mancam seminte si-n culcare si-n sculare…..si din aceasta combinatie supercalifragilistica a iesit domnul Adreius-Goita modern, istet si rasfatat cu varf si indesat…..in fata sa semnati prezenta, se aude Diana ,Costi si Andrei?

17. Cei patru cumintei, doi mari  si doua mici. Cristinuta si Dorel doi gorjeni blajini , vrednici si parinti minunati a doua fetite la fel de cumintele ca si parintii lor. Un pas in fata si spuneti prezent.

18.Desi cu vechime in clasa Bucataras, nou nouta la intalniri, placintica noastra frumoasa  Oana cu torturi minunate, impreuna cu a sa familie. Asteptam cu nerabdare sa-I cunosteam pe toti, deci  va rugam sa va prezentati.

19.Ea cu vechime prin zona, cica 10 ani prin cotloanele Bucatarasului, om haios, cu umor la purtator, framanta, impleteste, inoada ,deznoada  aluaturi de tot felul.  Se stie e mama Urs la pachet cu tata Urs, cel care testeaza inodatele si deznodatele  mamei Urs. Un pas in fata si mormaiti prezenta ca a dat caldura si a trecut hibernarea.

20.Ochisori hipnotizanti, zambet minunat, suflet mare, mereu alaturi de clasa bucatarasilor, cea care vine cu surprizele la pachet, omul din umbra, cea care ne strange la un loc sub frumoasa umbrela a Bucatarasului dragalas de sex inca incert..este ea Ancuta Draguta alaturi de Ilinca pictorita, copia ei fidela in marime mai inalta……fetelor la prezenta va rog….

21. Scorpioanca si berbecul, ea sora de leoaica, el cumnat de leoaica, unii ii stiu, altii o sa-i cunoasca acum, ei sunt Leo si Costel, un pas in fata, reverenta si spuneti prezent.

22. Andrea dansatoarea lu`Zbarciog cu trupa ei de soc, prietena cu Ancuta draguta si noi toti. Trupa de gasca cu voie buna si dans cat cuprinde, sa va auzim cum spuneti prezent.

23. Andreea cu Vesnica pomenire si celebrele macarons, impreuna cu familia ei, membrii noi prin cartier spun si ei prezent la strigarea catalogului.

24. Ea mestereste tot timpul cate ceva, din mainile ei ies minuni, el  jumatatea ei. prieteni de suflet ai Zmeilor  , integrati cu catel si cu purcel in familia Bucatarasilor. La raport pentru prezenta.

Isoscel si-a facut datoria. Am strigat catalogul, acum sa inceapa zbenguiala la Praidalion.Felicitarile masa si dansul , fiecare pe unde poate cu cine poate, in seara asta e voie, libertate,fraternitate , spontaneitate si umor de calitate.

PS. Pentru reclamatii, dari in judecata si alte cauze cauzate de suparari nentemeiate  sariti pe Leoaica……

Comentarii (21)

06.02.2019, 10:06

Castiga bani cu sondaje online platite!
Pentru participarea la sondaje primeşti între 0.20€ si 2,5€ pentru un sondaj
Bonus la inregistrare 1,50 Euro
Inscrie-te aici, e gratuit si usor!
https://bit.ly/27Y30zS

06.02.2019, 13:07

Cleme,
Esti geniala! Ma intreba Ursul in masina de unde are fata asta atata talent?

10.02.2019, 18:47

Foarte tare, Cleme!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!