Ce nu stiai despre Banane

Postat de ReteteDePoveste in Fructe pe 9 Sep 2013, 19:31

Articol pe placul a 10 bucatarasi
comenteaza
  • Tinute la frigider, bananele se innegresc repede si se inmoaie. Cea mai buna conservare a lor este intr-un cos cu nuiele, intr-un loc bine aerisit
  • Bananele foarte coapte pot fi pastrate la congelator. Curatati-le cojile, bagati miezul in mixer iar pasta obtinuta turnati-o intr-un castron sau in formele pentru cuburi de gheata. Pot fi scoase pentru torturi, inghetate, creme sau alte umpluturi.
  • Bananele patate nu sunt stricate. Au un gust mai dulce si mai parfumat decat cele mai verzi.
  • Bananele sunt un inlocuitor perfect si sanatos al energizantelor.
  • Sunt un remediu ideal pentru mahmureala datorita continutului ridicat de potasiu. Mananca o banana inainte de culcare sau dimineata dupa ce te-ai trezit, si vei scapa de simptomele neplacute de dupa bautura.
  • Bananele ajuta la calmarea muscaturilor de tantari. Masati-va pielea cu partea interioara a cojii de banana si atat senzatia de mancarime cat si intepatura vor fi considerabil reduse

Comentarii (7)

11.09.2013, 15:49

Dacă aveţi posibilitatea să consumaţi banane direct de la sursă profitaţi!
Se spune că gustul bananelor este cu totul altul atunci când sunt lăsate să se coacă direct pe plantă, spre deosebire de cele care se găsesc la noi şi cărora coacerea le este accelerată şi controlată cu ajutorul unui gaz.
Deasemenea, pentru că presiunea magazinelor de a prezenta la raft fructe care arată impecabil este foarte mare, producătorii folosesc un fungicid, care are un grad de toxicitate moderat .

12.09.2013, 07:56

17.10.2013, 15:17

Interesant...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

ieri la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

Reteta de prajitura Ilinca

pe 17.03 la 21:05

TOP
utilizatori

Catalina L

2065 puncte

 Merisor

1400 puncte

Panacris

1337 puncte

RODIMUR

1018 puncte

Constelatialeu

950 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]