Ce nu stiai despre Banane

Postat de ReteteDePoveste in Fructe pe 9 Sep 2013, 19:31

Articol pe placul a 10 bucatarasi
comenteaza
  • Tinute la frigider, bananele se innegresc repede si se inmoaie. Cea mai buna conservare a lor este intr-un cos cu nuiele, intr-un loc bine aerisit
  • Bananele foarte coapte pot fi pastrate la congelator. Curatati-le cojile, bagati miezul in mixer iar pasta obtinuta turnati-o intr-un castron sau in formele pentru cuburi de gheata. Pot fi scoase pentru torturi, inghetate, creme sau alte umpluturi.
  • Bananele patate nu sunt stricate. Au un gust mai dulce si mai parfumat decat cele mai verzi.
  • Bananele sunt un inlocuitor perfect si sanatos al energizantelor.
  • Sunt un remediu ideal pentru mahmureala datorita continutului ridicat de potasiu. Mananca o banana inainte de culcare sau dimineata dupa ce te-ai trezit, si vei scapa de simptomele neplacute de dupa bautura.
  • Bananele ajuta la calmarea muscaturilor de tantari. Masati-va pielea cu partea interioara a cojii de banana si atat senzatia de mancarime cat si intepatura vor fi considerabil reduse

Comentarii (7)

11.09.2013, 15:49

Dacă aveţi posibilitatea să consumaţi banane direct de la sursă profitaţi!
Se spune că gustul bananelor este cu totul altul atunci când sunt lăsate să se coacă direct pe plantă, spre deosebire de cele care se găsesc la noi şi cărora coacerea le este accelerată şi controlată cu ajutorul unui gaz.
Deasemenea, pentru că presiunea magazinelor de a prezenta la raft fructe care arată impecabil este foarte mare, producătorii folosesc un fungicid, care are un grad de toxicitate moderat .

12.09.2013, 07:56

17.10.2013, 15:17

Interesant...

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!