Ce-am mai testat si mi-a placut ...

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 20 Oct 2014, 00:01

Articol pe placul a 19 bucatarasi
comenteaza

 Grilul Blaumann a fost primul pe care l-am incercat. Ciupercutele din Senvis a la Jamie pe el s-au odihnit si au stat la caldurica. Mi l-a recomandat prietenul nostru Janos, de la www.iteleshop.ro: "Produsele Blaumann sint de calitate, iar acest grill este dintr-o tehnologie noua".

Normal, cum micul e frate cu românul :)), am zis sa vad cum se comporta grill-ul nostru cu mititeii. S-au imprietenit repede, dupa ce in prealabil l-am incins putin, iar dupa asezarea micilor l-am dat pe un foc mic. In paralel am pus si citiva cabanosi. Totul a fost ok.

Nu a fost nevoie sa-l ung inainte cu ulei sau grasime si s-a curatat foarte usor, poate fi deci o solutie de a inlocui clasicul gratar de ochi, acela cu gaura in mijloc, pe care-l foloseam pina acum.

Despre tigaia Regis Stone

Antena 1 a lansat de curind www.aloshop.tv. Si, cum proiectul este gestionat de Mihai, un bun amic, acesta m-a provocat sa incerc o tigaie din setul Regis Stone: "Ia, incearca-le, ca stiu ca tu ai bucatarasul si esti pasionat. Sa-mi zici daca-s de calitate!". Pina sa pun tigaia pe aragaz, am aruncat un ochi pe site sa-i vad principalele caracteristici:

• Strat de acoperire avansat cu efect de marmura
• Carcasa din aluminiu forjat
• Baza din otel inoxidabil
• Rezistenta excelenta– invelis de 4 mm grosime
• Inductie superioara a caldurii
• Crestere a absorbtiei de caldura
• Usor de curatat
• Nu necesita adaugare de ulei/ grasimi suplimentare
• Suprafata dura impotriva zgarierii

Prima oara am aruncat in noua tigaie felii subtiri de ciuperci, apoi am adaugat bucatele de cabanos, care si-au lasat grasime invaluind bucataria de aroma. Cind s-au rumenit, a venit rindul celor 3 oua sa plonjeze in Regis Stone, iar ploaia de cascaval a inchis recitalul. I-am pus deasupra un capac pentru citeva minute, iar ce a iesit vedeti mai jos:

Si, cu niste castraveciori murati alaturi, am facut un mic dejun nemaipomenit!

Iar azi la prinz am facut rapid in Regis Stone, in nici 10 minute, o garnitura de Spatzle pentru o mancarica de pui cu sos de rosii (pe astia i-am facut in putin unt). 

Ce sa zic ... Mi-au placut ambele produse. N-am mai avut sentimentul acela ca se pot zgiria, cum il am la alte produse, s-au curatat foarte usor, iar mincarea a iesit delicioasa. Bine, asta si pentru ca sint talentat :))))). Si modest 

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (14)

VI

VI
11.04.2015, 20:11

20.04.2016, 23:03

din setul de 3 tigai le-am testat pe cea mica si cea mijlocie facand ochiuri -nu am pus ulei ca asa e lauda -se poate gati fara ulei -eu va spun ca nu-i asa -in ambele tigai mi s-au lipit ouale pe care le-am desprins cu o lingura de lemn facandu-le bucatele ;am fiert lapte ca in reclama -a trebuit sa stea cateva ore la inmuiat ca sa se desprinda de pe tigaie -deci daca nu aruncam ambalajul le returnam ,asa am luat papara cu aceste tigai -cele mai proaste din toate cate am cumparat

22.03.2017, 16:55

Cred ca nu s-ar supara nimeni daca un raft s-ar aloca in noua camara si acestor produse Eu chiar mi le doresc!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58