Ceva de gandit si de savurat, din 8 noiembrie la TV Paprika

Postat de Chello_Networks in Bucataras FoodPR pe 7 Noi 2012, 10:34

Articol pe placul a 3 bucatarasi
comenteaza

 Din 8 decembrie la TV Paprika puteti urmari - Ceva de gandit si de savurat

 

Gazda emisiunii este Claire Thomas, in varsta de 23 de ani.

 

Ea va prezinta o varietate de alimente din intreaga lume si va invata cum puteti prepara retete usoare dar delicioase in propriile camine.

 

Pasiunea lui Claire pentru gastronomie nu are limite.

 

Ea se afla mereu in cautare de noi retete sanatoase, in timp ce isi indeplineste visul de a-si impartasi entuziasmul si cunostintele gastronomice cu telespectatorii.

 

Ceva de gandit si de savurat

 

Din 8 noiembrie, de la ora 19:25, de luni pana vineri

 

www.tvpaprika.ro

 

Comentarii (2)

09.11.2012, 00:53

O fi tinerica, dar poate invatam ceva de la ea

11.11.2012, 12:32

eu presupun ca este doar liantul care face sa e transmita doar ceea ce doar isi insuseste de la cei care o invata oricum e un lucru bun chiar daca este tanara si cum se mai zice pe la noi ,,,nu are experienta,,,timpul le rezolva pe toate

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta cu lobodă, telemea și mărar - Reteta gustoasa

de RODIMUR 8

ieri la 20:39

Gazpacho: Rețeta simplă și rapidă pentru o supă delicioasă de vară

pe 21.06 la 16:31

Placinte daneze cu caise - Un desert rapid si delicios

pe 21.06 la 15:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate