Cine a spus ca daca avem ambitie nu reusim sa decoram torturile si prajiturile noastre?=)

Postat de simo_brkic in Tipsuri pe 21 Sep 2012, 00:54

Articol pe placul a 12 bucatarasi
comenteaza

Petalele se obtin cu formele sau pur si simplu desenam si decupam din pasta forme mai mici,mijlocii si mai mari (forma petale) .Poi le dam forma dorita ,incercand sa subtiem cat de cat marginea petalei si le lasam separat o ora la uscat,sau si mai mult.Poi rulam una din petalele cele mai mici si incet incet lipim cu foarte putina apa (de preferat cu pensula) si restul petalelor.VOI LA!Trandafirul :) eu aveam decat aceasta culoare in momentul in care mi a venit "inspiratia" dar daca faceti cu o culoare apropriata iese si mai bine! (roz,rosu,alb,portocaliu etc)Spor la treaba!! ps :tin sa precizez ca nu am folosit nici un tutorial.

Comentarii (5)

21.09.2012, 21:30

e a doua oara cand fac,dar data viitoare fac pas cu pas dupa reviste

24.09.2012, 22:14

Felicitari! Foarte frumos ti-a iesit!
Nici eu nu m-am incumetat inca sa fac.. desi ma batea gandul la un moment dat

26.09.2012, 00:06

Simo punete si fa! e chiar f usor! mai ales daca urmaresti un tutorial

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia