Cu ce putem inlocui grasimea in dulciurile de casa?

Postat de Adinuta in Bucataras eFeminin pe 8 Dec 2011 | 10179 vizualizari

Comentarii (20)

08.12.2011, 20:51

cu o portie de ceafa la gratar

08.12.2011, 20:52

Bucataras
08.12.2011, 20:51

cu o portie de ceafa la gratar
asta la care capitol de dieta?

08.12.2011, 20:53

Cred ca programul iti cam joaca feste

08.12.2011, 20:53

Ooooooo c-am uitat sa dau like

08.12.2011, 20:56

pai, da, ma... mincind o portie de ceafa la gratar te saturi si nu mai ai pofta de dulciuri, astfel inlocuim grasimea din dulciuri cu cea din ceafa. sint logic?

08.12.2011, 20:58

Bucataras cu o portie de ceafa la gratar
)))))))))))))))

08.12.2011, 21:03

Stati ca adun comentariile si le mut in articol deci 1. ceafa la gratar
2. ?

08.12.2011, 21:04

pai nu-i logic Gusti,ca ce ma fac cu dulciurile?

08.12.2011, 21:04

sunt de acord cu ceafa la gratar

08.12.2011, 21:10

de retinut.de pireu de fructe stiam si eu

08.12.2011, 21:39

Vladimir,dar un dulce nu prea ....dulce nu merge??

08.12.2011, 21:39

hai ca e bine sa papam si cate putin dulce..nu in exces,dar putin acolo ,nu ne dauneaza!!!

Lau

Lau
08.12.2011, 21:55

de branza stiam,e bine de stiut

08.12.2011, 22:59

mie-mi plac cu untura(io-s mai de pe vremea bunicii) )
ies inegalabil de fragede

08.12.2011, 23:01

gaby_d
08.12.2011, 22:59

mie-mi plac cu untura(io-s mai de pe vremea bunicii) )
ies inegalabil de fragede
si eu am o reteta de "rotite cu dulceata" cu untura in compozitie merg ca ....unse

08.12.2011, 23:06

09.12.2011, 00:11

eu am mancat cu untura si e bun, dar eu n-am gatit cu ea. aici se mananca insa pe paine chiar la petreceri, nunti etc. si are carne afumata maruntita in ea.

09.12.2011, 13:36

e buna untura pentru cei care sint sanatosi cu alte cuvinte dupa virsta de 50 de ani nu recomand nimanui trebuie sa fim cumpatati in orice

09.12.2011, 13:41

am si eu o intrebare de ce checul dupa ce il scot din cuptor da inapoi multumesc frumos

10.12.2011, 00:01

gionitoaei, pot fi mai multe motive: http://www.bucataras.ro/articole/de-ce-cad-aluaturile-dupa-coacere-27550.html

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola