Cu James Martin in Britania, din 19 martie la TV Paprika

Postat de Chello_Networks in Bucataras FoodPR pe 15 Mar 2013, 12:22

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza

In aceasta serie captivanta, in care calatoriile se imbina perfect cu retetele delicioase, prietenosul bucatar James Martin calatoreste in Britania, urmand traiectoria din anii studentiei sale in domeniul culinar, pregatind mancaruri din gastronomia frantuzeasca clasica, la care adauga o nota britanica. Acompaniat de bucatarii britanici Hairy Bikers, Laurence Keogh si Martin Bluno, James incepe fiecare zi cu o vizita la piata locala unde degusta si cumpara cele mai proaspete alimente. Apoi acesta isi va alege un loc destul de atipic, unde isi va pregati mancarurile delicioase. Rezultatul: fiecare masa pregatita abunda de spontaneitate si de frumoasele imprejurimi farnceze. Cu retete de-ti lasa gura apa, tachinari pline de duh si peisaje uluitoare, aceasta serie este o adevarata inspiratie atat pentru gurmanzi, cat si pentru amatorii de calatorii.

Cu James Martin in Britanin

Din 19 martie, de luni pana vineri, de la ora 20:00

 

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23