Retete cu sampanie de la James Martin, din 1 martie la TV Paprika

Postat de Chello_Networks in Bucataras FoodPR pe 28 Feb 2012, 10:22

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

In acesta noua serie, James Martin se imbarca intr-o noua calatorie culinara, de aceasta data in tinutul Champagne. Aici el se va apropia de localnici si isi va perfectiona mancarurile sale frantuzesti.

Intr-o minunata zi de toamna, James va porni la vanatoare de trufe prin padure, va strabate stradutele din Aix en Othe pentru a ajunge devreme la piata si pentru a cumpara carne de prepelita proaspata, va vizita satucul Chaource, celebru pentru branza care se produce aici si va participa la sarbatoarea recoltei de struguri din Champagne.
Printre retetele delicioase pe care le-a pregatit, se numara: scoici calde cu salata de barbun si dressing de sampanie, tarta de mere cu gutui, miere si alune si cotlet de porc prajit la tigaie.

Retetele sunt pentru toate gusturile, asa incat nu ratati Retetele cu sampanie de la James Martin!

 

Retete cu sampanie de la James Martin

Din 1 martie, de la ora 21:30, de luni pana vineri

 

www.tvpaprika.ro

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia