Retete cu sampanie de la James Martin, din 1 martie la TV Paprika

Postat de Chello_Networks in Bucataras FoodPR pe 28 Feb 2012, 10:22

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

In acesta noua serie, James Martin se imbarca intr-o noua calatorie culinara, de aceasta data in tinutul Champagne. Aici el se va apropia de localnici si isi va perfectiona mancarurile sale frantuzesti.

Intr-o minunata zi de toamna, James va porni la vanatoare de trufe prin padure, va strabate stradutele din Aix en Othe pentru a ajunge devreme la piata si pentru a cumpara carne de prepelita proaspata, va vizita satucul Chaource, celebru pentru branza care se produce aici si va participa la sarbatoarea recoltei de struguri din Champagne.
Printre retetele delicioase pe care le-a pregatit, se numara: scoici calde cu salata de barbun si dressing de sampanie, tarta de mere cu gutui, miere si alune si cotlet de porc prajit la tigaie.

Retetele sunt pentru toate gusturile, asa incat nu ratati Retetele cu sampanie de la James Martin!

 

Retete cu sampanie de la James Martin

Din 1 martie, de la ora 21:30, de luni pana vineri

 

www.tvpaprika.ro

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23