Retete cu sampanie de la James Martin, din 1 martie la TV Paprika

Postat de Chello_Networks in Bucataras FoodPR pe 28 Feb 2012, 10:22

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

In acesta noua serie, James Martin se imbarca intr-o noua calatorie culinara, de aceasta data in tinutul Champagne. Aici el se va apropia de localnici si isi va perfectiona mancarurile sale frantuzesti.

Intr-o minunata zi de toamna, James va porni la vanatoare de trufe prin padure, va strabate stradutele din Aix en Othe pentru a ajunge devreme la piata si pentru a cumpara carne de prepelita proaspata, va vizita satucul Chaource, celebru pentru branza care se produce aici si va participa la sarbatoarea recoltei de struguri din Champagne.
Printre retetele delicioase pe care le-a pregatit, se numara: scoici calde cu salata de barbun si dressing de sampanie, tarta de mere cu gutui, miere si alune si cotlet de porc prajit la tigaie.

Retetele sunt pentru toate gusturile, asa incat nu ratati Retetele cu sampanie de la James Martin!

 

Retete cu sampanie de la James Martin

Din 1 martie, de la ora 21:30, de luni pana vineri

 

www.tvpaprika.ro

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!